0-1
Puigmal90'+3
1-1
    Raul Martin Gonzalez Frances tildeler AD Alcorcon en corner. Jose Angel Jurado sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Raul Martin Gonzalez Frances signaliserer et frispark til UD Almería.
    3'
    Frispark for AD Alcorcon på egen banehalvdel.
    4'
    UD Almería tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark UD Almería.
    5'
    En av UD Almerías spillere går i offside.
    10'
    Gult kort til UD Almería
    Largie Ramazani
    Largie Ramazani (UD Almería) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio del Mediterráneo.
    10'
    Frispark til AD Alcorcon på halvdelen til UD Almería.
    11'
    Sjanse i Almeria! Largie Ramazani (UD Almería) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    AD Alcorcon, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Lucas Robertone (UD Almería) slår en corner fra høyre side på Estadio del Mediterráneo.
    19'
    I Almeria har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    I Almeria slår Lucas Robertone en corner fra høyre.
    25'
    Raul Martin Gonzalez Frances signaliserer et frispark til UD Almería på egen banehalvdel.
    27'
    Raul Martin Gonzalez Frances signaliserer et frispark til AD Alcorcon på egen banehalvdel.
    29'
    Ivan Calero
    Målsjanse! Ivan Calero (AD Alcorcon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    UD Almería avanserer forover i Almeria. Largie Ramazani avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    AD Alcorcon angriper, men Raul Martin Gonzalez Frances blåser for offside.
    38'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Almeria fordi Manu Apeh får behandling for en skade på banen.
    38'
    Manu Apeh er på beina igjen og fortsetter kampen.
    40'
    41'
    Jose Carlos Lazo (UD Almería) løfter inn en corner fra høyre på Estadio del Mediterráneo.
    44'
    44'
    Arribas
    Arribas (AD Alcorcon) avanserer forover på Estadio del Mediterráneo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    UD Almería, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Skudd utenfor mål, UD Almería
    45'+1
    Gult kort til AD Alcorcon
    Jose Carlos Ramirez Suarez
    Jose Carlos Ramirez Suarez (AD Alcorcon) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+3
    Skade: AD Alcorcon
    45'+4
    Tilbake fra skade: AD Alcorcon
    45'+5
    Ivan Calero
    Dommeren gir Ivan Calero (AD Alcorcon) et gult kort.
    45'+4
    Hjørnespark til UD Almería
    45'+5
    Samu
    Dommer Raul Martin Gonzalez Frances gir Samu (UD Almería) et gult kort.
    45'+4
    UD Almería fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+5
    Spillerbytte - UD Almería
    Inn: Arnau Puigmal
    Ut: Samu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for UD Almería. Inn kommer Arnau Puigmal, mens Samu tar plass på benken.
    46'
    Raul Martin Gonzalez Frances tildeler UD Almería en corner. Arnau Puigmal sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    49'
    Largie Ramazani (UD Almería) kommer til en målsjanse på Estadio del Mediterráneo, men klarer ikke å score.
    51'
    Arribas
    Målsjanse på Estadio del Mediterráneo! Arribas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    Spillerbytte - AD Alcorcon
    Inn: Alex Mula
    Ut: Hugo Fraile
    AD Alcorcon gjør sitt andre bytte. Hugo Fraile erstattes av Alex Mula.
    54'
    Hugo Fraile (AD Alcorcon) slår en corner fra venstre side på Estadio del Mediterráneo.
    54'
    54'
    En av AD Alcorcons spillere blir avblåst for offside.
    54'
    Inn: Laure
    Ut: Luis Valcarce
    Fran Fernandez gjør dagens første bytte i Almeria, når han tar ut Luis Valcarce og setter inn Laure.
    54'
    AD Alcorcon fosser fremover, men Raul Martin Gonzalez Frances blåser for offside på Estadio del Mediterráneo.
    57'
    Umar Sadiq
    Umar Sadiq (UD Almería) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    57'
    58'
    Raul Martin Gonzalez Frances signaliserer et frispark til AD Alcorcon like utenfor UD Almería-området.
    59'
    Inn: Arvin Appiah
    Ut: Jose Carlos Lazo
    Jose Carlos Lazo (UD Almería) erstattes av Arvin Appiah.
    60'
    61'
    AD Alcorcon angriper, men blir avblåst for offside.
    62'
    63'
    Manu Apeh
    Målsjanse til AD Alcorcon! Manu Apeh treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    I Almeria slår Alex Mula en corner fra høyre.
    64'
    64'
    66'
    Giovanni Zarfino
    AD Alcorcon avanserer forover og Giovanni Zarfino kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    68'
    68'
    Sjanse! UD Almería avanserer forover, men Largie Ramazani avslutter utenfor.
    68'
    Inn: Francisco Portillo
    Ut: Lucas Robertone
    UD Almería bytter ut Lucas Robertone med Francisco Portillo.
    69'
    Inn: Curro
    Ut: Largie Ramazani
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for UD Almería. Inn kommer Curro, mens Largie Ramazani tar plass på benken.
    69'
    Ivan Calero vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    69'
    Inn: Borja Valle Balonga
    Ut: Ivan Calero
    Fran Fernandez (AD Alcorcon) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Borja Valle erstatter Ivan Calero som sannsynligvis er skadet.
    69'
    Inn: David Fornies
    Ut: Manu Apeh
    Bytte for AD Alcorcon. David Fornies kommer inn for Manu Apeh på Estadio del Mediterráneo.
    70'
    Arvin Appiah
    Arvin Appiah (UD Almería) header utenfor.
    73'
    Laure (AD Alcorcon) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio del Mediterráneo.
    73'
    Laure er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio del Mediterráneo.
    74'
    Jesus Ruiz Suarez
    Dommer Raul Martin Gonzalez Frances viser Jesus Ruiz Suarez (AD Alcorcon) det gule kortet.
    77'
    Curro
    UD Almería angriper i Almeria. Curro avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    78'
    Curro (UD Almería) slår en corner fra venstre side på Estadio del Mediterráneo.
    78'
    Curro (UD Almería) løfter inn en corner fra høyre på Estadio del Mediterráneo.
    80'
    Inn: Joel Valencia
    Ut: Roberto Olabe
    Fran Fernandez (AD Alcorcon) gjør sitt femte bytte for dagen. Joel Valencia erstatter Roberto Olabe.
    80'
    Mål for AD Alcorcon!
    UD Almería 0 - 1 AD Alcorcon
    Mål: Giovanni Zarfino
    Målgivende: Borja Valle Balonga
    Giovanni Zarfino dundrer ballen i mål og AD Alcorcon tar ledelsen 0-1 på Estadio del Mediterráneo. Borja Valle sto for den målgivende pasningen.
    81'
    Inn: Dyego Sousa
    Ut: Rodrigo Ely
    Rodrigo Ely (UD Almería) erstattes av Dyego Sousa.
    82'
    Giovanni Zarfino (AD Alcorcon) får et gult kort av dommer Raul Martin Gonzalez Frances.
    82'
    AD Alcorcon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    Borja Valle Balonga
    Sjanse i Almeria! Borja Valle (AD Alcorcon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.