81
161
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    1'
    Miguel Angel Ortiz Arias tildeler Deportivo Alaves en corner. Manu Garcia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Mål for Deportivo Alaves!
    Deportivo Alaves 1 - 0 Villarreal
    Mål: Victor Laguardia
    Målgivende: Joselu
    I Vitoria-Gasteiz tar Deportivo Alaves ledelsen 1-0 etter et mål av Victor Laguardia. Det er en fin assist fra Joselu.
    4'
    Pau Torres
    Pau Torres (Villarreal CF) header mot mål, men ballen går utenfor.
    7'
    I Vitoria-Gasteiz slår Vicente Iborra en corner fra venstre.
    8'
    Vicente Iborra (Villarreal CF) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Mendizorroza.
    10'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Deportivo Alaves.
    11'
    Samuel Chukwueze
    Villarreal CF angriper, men avslutningen til Samuel Chukwueze går utenfor.
    14'
    Villarreal CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    16'
    Boulaye Dia
    Villarreal CF angriper i Vitoria-Gasteiz. Boulaye Dia fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Vicente Iborra (Villarreal CF) slår en corner fra høyre side på Estadio de Mendizorroza.
    22'
    Boulaye Dia
    Villarreal CF angriper. Boulaye Dia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    23'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Ximo Navarro
    Ximo Navarro (Deportivo Alaves) kommer seg fri på Estadio de Mendizorroza, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Alfonso Pedraza
    Villarreal CF avanserer forover i Vitoria-Gasteiz. Alfonso Pedraza avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Moi Gomez (Villarreal CF) slår en corner fra høyre side på Estadio de Mendizorroza.
    29'
    Deportivo Alaves 2 - 0 Villarreal
    Mål: Gonzalo Escalante
    Målgivende: Ruben Duarte
    Mål! Gonzalo Escalante øker ledelsen til 2-0. Ruben Duarte sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    32'
    Ximo Navarro (Deportivo Alaves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Miguel Angel Ortiz Arias tildeler Villarreal CF en corner. Moi Gomez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Frispark Villarreal CF.
    38'
    I Vitoria-Gasteiz slår Moi Gomez en corner fra høyre.
    40'
    En av Villarreal CFs spillere går i offside.
    41'
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til Villarreal
    Boulaye Dia
    Boulaye Dia (Villarreal CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    41'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Dani Parejo
    Unai Emery (Villarreal CF) gjør sitt første bytte for dagen. Giovani Lo Celso erstatter Dani Parejo.
    46'
    Inn: Juan Foyth
    Ut: Pau Torres
    Bytte for Villarreal CF. Juan Foyth kommer inn for Pau Torres på Estadio de Mendizorroza.
    46'
    Mål for Villarreal!
    Deportivo Alaves 2 - 1 Villarreal
    Mål: Samuel Chukwueze
    Mål! Samuel Chukwueze reduserer til 2-1 på Estadio de Mendizorroza i Vitoria-Gasteiz.
    47'
    Gonzalo Escalante (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Mendizorroza.
    50'
    Joselu
    Deportivo Alaves fosser forover og Joselu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Hjørnespark til Deportivo Alaves
    52'
    I Vitoria-Gasteiz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Manu Garcia
    Dommer Miguel Angel Ortiz Arias gir Manu Garcia (Deportivo Alaves) et gult kort.
    52'
    Skade: Deportivo Alaves
    54'
    Tilbake fra skade: Deportivo Alaves
    55'
    Inn: Etienne Capoue
    Ut: Moi Gomez
    Villarreal CF gjør sitt tredje bytte. Moi Gomez erstattes av Etienne Capoue.
    58'
    Inn: Pervis Estupinan
    Ut: Alfonso Pedraza
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Pervis Estupinan, mens Alfonso Pedraza tar plass på benken.
    58'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Deportivo Alaves.
    60'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    60'
    61'
    Hjørnespark til Villarreal
    62'
    En av Villarreal CFs spillere blir avblåst for offside.
    63'
    64'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Martin Aguirregabiria
    Ut: Edgar Mendez
    Edgar Mendez (Deportivo Alaves) erstattes av Martin Aguirregabiria.
    64'
    65'
    Manu Trigueros
    Sjanse til Villarreal CF! Manu Trigueros er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    66'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    66'
    Deportivo Alaves angriper, men blir avblåst for offside.
    68'
    69'
    Gonzalo Escalante
    Gonzalo Escalante (Deportivo Alaves) pådrar seg et gult kort.
    69'
    71'
    71'
    Skudd utenfor mål, Deportivo Alaves
    72'
    Mamadou Loum
    Målsjanse på Estadio de Mendizorroza! Mamadou Loum fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    74'
    Inn: Paco Alcacer
    Ut: Vicente Iborra
    Villarreal CF bytter ut Vicente Iborra med Paco Alcacer.
    75'
    Frispark til Deportivo Alaves på halvdelen til Villarreal CF.
    76'
    Etienne Capoue
    Dommer Miguel Angel Ortiz Arias viser Etienne Capoue (Villarreal CF) det gule kortet.
    76'
    76'
    78'
    Victor Laguardia
    Deportivo Alaves angriper på Estadio de Mendizorroza. Victor Laguardia header utenfor.
    78'
    79'
    80'
    Victor Laguardia (Deportivo Alaves) får et gult kort av dommer Miguel Angel Ortiz Arias.
    80'
    Inn: Pere Pons
    Ut: Manu Garcia
    Deportivo Alaves bytter ut Manu Garcia med Pere Pons. Dette er det andre byttet som Julio Velazquez gjør i dagens kamp.
    82'
    Villarreal CF fosser fremover, men Miguel Angel Ortiz Arias blåser for offside på Estadio de Mendizorroza.
    84'
    Paco Alcacer
    Paco Alcacer (Villarreal CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Frispark Deportivo Alaves.
    86'
    Inn: Jason
    Ut: Luis Rioja
    Deportivo Alaves gjør sitt tredje bytte. Luis Rioja erstattes av Jason.
    87'
    Inn: Tomas Pina
    Ut: Gonzalo Escalante
    Deportivo Alaves bytter ut Gonzalo Escalante med Tomas Pina.
    87'
    Målsjanse til Villarreal CF! Paco Alcacer treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    90'+2
    90'+2
    Ruben Duarte
    Dommeren gir Ruben Duarte (Deportivo Alaves) et gult kort.
    90'+2
    Manu Trigueros (Villarreal CF) kommer seg fri på Estadio de Mendizorroza, men avslutningen går utenfor.
    90'+4
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    90'+5
    Jason
    Jason (Deportivo Alaves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.