Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    2'
    Kan Deportivo Alaves utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    6'
    Luis Rioja
    Luis Rioja (Deportivo Alaves) avanserer forover på Estadio de Mendizorroza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Mål for Deportivo Alaves!
    Deportivo Alaves 1 - 0 RCD Espanyol
    Mål: Miguel de la Fuente
    Målgivende: Joselu
    Deportivo Alaves leder 1-0 etter en scoring av Miguel de la Fuente. Flott spill fra Joselu før målet.
    7'
    Gonzalo Escalante
    Gonzalo Escalante (Deportivo Alaves) kommer til en målsjanse på Estadio de Mendizorroza, men klarer ikke å score.
    9'
    Valentin Pizarro Gomez tildeler RCD Espanyol en corner. Sergi Darder sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    VAR sjekker om det er straffe til RCD Espanyol
    12'
    Straffe! Dommer Valentin Pizarro Gomez plasserer ballen på krittmerket for RCD Espanyol...
    13'
    Dommeren dømmer straffe til RCD Espanyol
    13'
    RCD Espanyol scorer på straffe!
    Deportivo Alaves 1 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Raul De Tomas
    Raul De Tomas utligner til 1-1 for RCD Espanyol etter et velplassert straffespark på Estadio de Mendizorroza.
    14'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til Deportivo Alaves på halvdelen til RCD Espanyol.
    20'
    RCD Espanyol angriper i Vitoria-Gasteiz, men blir avblåst for offside.
    22'
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    25'
    I Vitoria-Gasteiz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Deportivo Alaves.
    28'
    Frispark Deportivo Alaves.
    30'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Yangel Herrera
    Dommer Valentin Pizarro Gomez gir Yangel Herrera (RCD Espanyol) et gult kort.
    30'
    Florian Lejeune
    Florian Lejeune (Deportivo Alaves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Nicolas Melamed Ribaudo
    RCD Espanyol angriper. Nicolas Melamed Ribaudo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Hjørnespark til RCD Espanyol
    35'
    37'
    Miguel de la Fuente
    Deportivo Alaves avanserer forover på Estadio de Mendizorroza og Miguel de la Fuente kommer til avslutning. Headingen blir klarert av RCD Espanyol.
    38'
    38'
    Hjørnespark til Deportivo Alaves
    38'
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Aleix Vidal
    Aleix Vidal (RCD Espanyol) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Sjanse i Vitoria-Gasteiz! Gonzalo Escalante (Deportivo Alaves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    41'
    41'
    41'
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Mamadou Loum
    Mamadou Loum (Deportivo Alaves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    46'
    Andre gule kort til RCD Espanyol
    Dommer Valentin Pizarro Gomez gir Yangel Herrera (RCD Espanyol) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    46'
    Jason
    Deportivo Alaves avanserer forover i Vitoria-Gasteiz. Jason avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    Frispark RCD Espanyol.
    48'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Ruben Sanchez Saez
    Ut: Aleix Vidal
    RCD Espanyol gjør sitt første bytte. Aleix Vidal erstattes av Ruben Sanchez Saez.
    49'
    Inn: David Lopez
    Ut: Oscar Melendo
    RCD Espanyol bytter ut Oscar Melendo med David Lopez.
    49'
    50'
    50'
    Luis Rioja
    Målsjanse på Estadio de Mendizorroza! Luis Rioja fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    52'
    Miguel de la Fuente (Deportivo Alaves) kommer seg fri på Estadio de Mendizorroza, men avslutningen går utenfor.
    55'
    En av Deportivo Alavess spillere går i offside.
    56'
    57'
    58'
    RCD Espanyol må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Deportivo Alaves.
    58'
    Deportivo Alaves 2 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Gonzalo Escalante
    Målgivende: Jason
    Mål! Gonzalo Escalante gir Deportivo Alaves en 2-1 ledelse. Jason sto for den målgivende pasningen.
    59'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til RCD Espanyol like utenfor Deportivo Alaves-området.
    61'
    61'
    63'
    64'
    Joselu
    Deportivo Alaves angriper i Vitoria-Gasteiz. Joselu fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Målsjanse! Miguel de la Fuente (Deportivo Alaves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Frispark i en god posisjon for Deportivo Alaves!
    66'
    Det blir farlig! Frispark for Deportivo Alaves er nær straffområde.
    68'
    I Vitoria-Gasteiz slår Jason en corner fra høyre.
    70'
    Jason (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Mendizorroza.
    71'
    Deportivo Alaves angriper på Estadio de Mendizorroza, men Florian Lejeune header utenfor.
    71'
    75'
    Inn: Tonny Vilhena
    Ut: Nicolas Melamed Ribaudo
    Nicolas Melamed Ribaudo (RCD Espanyol) erstattes av Tonny Vilhena.
    75'
    Inn: Fran Merida
    Ut: Fernando Calero
    Vicente Moreno gjør dagens fjerde bytte i Vitoria-Gasteiz, når han tar ut Fernando Calero og setter inn Fran Merida.
    75'
    Inn: Wu Lei
    Ut: Raul De Tomas
    RCD Espanyol bytter ut Raul De Tomas med Wu Lei. Dette er det femte byttet som Vicente Moreno gjør i dagens kamp.
    75'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Marc Tenas Urena
    Ut: Miguel de la Fuente
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Deportivo Alaves. Inn kommer Marc Tenas, mens Miguel de la Fuente tar plass på benken.
    76'
    I Vitoria-Gasteiz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    Sjanse til Deportivo Alaves! Gonzalo Escalante er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    Gonzalo Escalante (Deportivo Alaves) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio de Mendizorroza.
    80'
    Jason (Deportivo Alaves) slår en corner fra høyre side på Estadio de Mendizorroza.
    81'
    Valentin Pizarro Gomez tildeler Deportivo Alaves en corner. Jason sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Deportivo Alaves slipper å klare seg uten Gonzalo Escalante som kommer tilbake på banen i Vitoria-Gasteiz.
    82'
    Inn: Martin Aguirregabiria
    Ut: Jason
    Jason (Deportivo Alaves) erstattes av Martin Aguirregabiria.
    83'
    Inn: Tomas Pina
    Ut: Gonzalo Escalante
    Tomas Pina (Deportivo Alaves) erstatter Gonzalo Escalante som muligens er skadet.
    83'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    83'
    85'
    86'
    Fran Merida
    RCD Espanyol angriper, men avslutningen til Fran Merida går utenfor.
    86'
    David Lopez
    Målsjanse til RCD Espanyol! David Lopez treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    88'
    VAR sjekker om det er straffe til Deportivo Alaves
    89'
    Victor Laguardia
    Victor Laguardia (Deportivo Alaves) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de Mendizorroza.
    89'+1
    Ingen straffe til Deportivo Alaves
    90'+1
    Joselu
    Deportivo Alaves angriper i Vitoria-Gasteiz. Joselu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+3
    90'+3
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    90'+3
    90'+4
    Marc Tenas Urena
    Marc Tenas (Deportivo Alaves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+4
    Luis Rioja (Deportivo Alaves) slår en corner fra venstre side på Estadio de Mendizorroza.