En av Deportivo Alavess spillere blir avblåst for offside på Estadio de Mendizorroza.
    Elche CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    33'
    Hjørnespark til Deportivo Alaves
    34'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    35'
    Skudd på mål, Elche CF
    36'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Skudd på mål, Deportivo Alaves
    39'
    Elche CF, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Skudd utenfor mål, Deportivo Alaves
    39'
    42'
    Gult kort til Elche CF
    Enzo Roco
    Dommer Jesus Gil Manzano gir Enzo Roco (Elche CF) et gult kort.
    42'
    Jesus Gil Manzano tildeler Elche CF en corner. Lucas Perez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    46'
    46'
    46'
    Mål for Deportivo Alaves!
    Deportivo Alaves 1 - 0 Elche CF
    Mål: Mamadou Loum
    Mamadou Loum dundrer ballen i mål og Deportivo Alaves tar ledelsen 1-0 på Estadio de Mendizorroza.
    47'
    48'
    53'
    55'
    58'
    59'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Martin Aguirregabiria
    Ut: Ximo Navarro
    Javier Calleja gjør dagens første bytte i Vitoria-Gasteiz, når han tar ut Ximo Navarro og setter inn Martin Aguirregabiria.
    60'
    Inn: Toni Moya
    Ut: Tomas Pina
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Deportivo Alaves. Inn kommer Toni Moya, mens Tomas Pina tar plass på benken.
    60'
    62'
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Javier Pastore
    Ut: Fidel
    Bytte for Elche CF. Javier Pastore kommer inn for Fidel på Estadio de Mendizorroza.
    63'
    Inn: Dario Benedetto
    Ut: Lucas Perez
    Elche CF gjør sitt andre bytte. Lucas Perez erstattes av Dario Benedetto.
    63'
    64'
    Fernando Pacheco ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    64'
    Fernando Pacheco ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Vitoria-Gasteiz.