Den første omgangen er nå i gang.
    Offside! Moussa Sylla (FC Utrecht) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    1'
    Bart Ramselaar
    Sjanse i Amsterdam! Bart Ramselaar (FC Utrecht) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    2'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) slår en corner fra høyre side på Johan Cruijff ArenA.
    4'
    Bas Nijhuis tildeler Ajax Amsterdam en corner. Dusan Tadic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Sebastian Haller
    Sebastian Haller (Ajax Amsterdam) kommer seg fri på Johan Cruijff ArenA, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Frispark FC Utrecht.
    15'
    Moussa Sylla
    FC Utrecht angriper. Moussa Sylla får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    16'
    Adam Maher (FC Utrecht) løfter inn en corner fra høyre på Johan Cruijff ArenA.
    17'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    20'
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    20'
    I Amsterdam slår Adam Maher en corner fra venstre.
    28'
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) slår en corner fra venstre side på Johan Cruijff ArenA.
    29'
    Ajax Amsterdam fosser fremover, men David Neres går rett i offsidefella.
    33'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    34'
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    38'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Gult kort til FC Utrecht
    Mark Van der Maarel
    Mark Van der Maarel (FC Utrecht) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    38'
    41'
    Steven Berghuis
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) kommer til en målsjanse på Johan Cruijff ArenA, men klarer ikke å score.
    41'
    Edson Alvarez
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Edson Alvarez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    FC Utrecht, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Sebastian Haller (Ajax Amsterdam) avanserer forover på Johan Cruijff ArenA. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    50'
    Gult kort til Ajax
    Ryan Gravenberch
    Ryan Gravenberch (Ajax Amsterdam) får et gult kort av dommer Bas Nijhuis.
    50'
    Sander Van de Streek vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    51'
    Sander Van de Streek kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Johan Cruijff ArenA.
    52'
    Noussair Mazraoui
    Målsjanse på Johan Cruijff ArenA! Noussair Mazraoui fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    55'
    Sjanse i Amsterdam! Sebastian Haller (Ajax Amsterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    56'
    56'
    Dusan Tadic
    Målsjanse på Johan Cruijff ArenA! Dusan Tadic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    56'
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra venstre på Johan Cruijff ArenA.
    57'
    Lisandro Martinez
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Lisandro Martinez fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Antony
    Ut: David Neres
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ajax Amsterdam. Inn kommer Antony Santos, mens David Neres tar plass på benken.
    57'
    Inn: Davy Klaassen
    Ut: Ryan Gravenberch
    Bytte for Ajax Amsterdam. Davy Klaassen kommer inn for Ryan Gravenberch på Johan Cruijff ArenA.
    57'
    Inn: Daley Blind
    Ut: Nicolas Tagliafico
    Erik ten Hag gjør dagens tredje bytte i Amsterdam, når han tar ut Nicolas Tagliafico og setter inn Daley Blind.
    58'
    Frispark til FC Utrecht på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    58'
    Antony
    Målsjanse til Ajax Amsterdam! Antony Santos treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Mimoun Mahi
    Ut: Moussa Sylla
    Rene Hake (FC Utrecht) gjør sitt første bytte for dagen. Mimoun Mahi erstatter Moussa Sylla.
    61'
    Inn: Quinten Timber
    Ut: Sander Van de Streek
    Rene Hake (FC Utrecht) tar ut Sander Van de Streek som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Quinten Timber.
    61'
    62'
    Antony Santos (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra høyre på Johan Cruijff ArenA.
    63'
    Davy Klaassen
    Ajax Amsterdam angriper på Johan Cruijff ArenA. Davy Klaassen header utenfor.
    63'
    Maarten Paes
    Dommer Bas Nijhuis gir Maarten Paes (FC Utrecht) et gult kort.
    63'
    Det blir farlig! Frispark for Ajax Amsterdam er nær straffområde.
    64'
    Frispark i en god posisjon for Ajax Amsterdam!
    65'
    66'
    Adam Maher
    Dommer Bas Nijhuis viser Adam Maher (FC Utrecht) det gule kortet.
    67'
    Inn: Mohammed Daramy
    Ut: Sebastian Haller
    Ajax Amsterdam gjør sitt fjerde bytte. Sebastian Haller erstattes av Mohammed Daramy.
    73'
    Antony
    Målsjanse! Antony Santos (Ajax Amsterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    75'
    Mål for FC Utrecht!
    Ajax 0 - 1 FC Utrecht
    Mål: Django Warmerdam
    Målgivende: Quinten Timber
    Django Warmerdam dundrer ballen i mål og FC Utrecht tar ledelsen 0-1 på Johan Cruijff ArenA. Flott spill fra Quinten Timber før målet.
    77'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    79'
    Quinten Timber
    Quinten Timber (FC Utrecht) mottar sitt første gule kort for dagen på Johan Cruijff ArenA.
    79'
    En av Ajax Amsterdams spillere går i offside.
    79'
    Inn: Hidde Ter Avest
    Ut: Willem Janssen
    FC Utrecht bytter ut Willem Janssen med Hidde Ter Avest. Dette er det tredje byttet som Rene Hake gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Danilo
    Ut: Lisandro Martinez
    Erik ten Hag gjør dagens femte bytte i Amsterdam, når han tar ut Lisandro Martinez og setter inn Danilo.
    80'
    81'
    Mohammed Daramy
    Ajax Amsterdam avanserer forover i Amsterdam. Mohammed Daramy avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Sjanse til FC Utrecht! Quinten Timber er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    82'
    84'
    Davy Klaassen (Ajax Amsterdam) vinkes av for offside i Amsterdam.
    88'
    I Amsterdam slår Steven Berghuis en corner fra høyre.
    90'
    Davy Klaassen (Ajax Amsterdam) prøver å heade ballen i mål på Johan Cruijff ArenA, men mislykkes.
    90'
    90'
    I Amsterdam slår Mohammed Daramy en corner fra venstre.
    90'
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Noussair Mazraoui fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam like utenfor FC Utrecht-området.
    90'+2
    90'+3
    Mimoun Mahi
    Sjanse! FC Utrecht avanserer forover, men Mimoun Mahi avslutter utenfor.
    90'+4
    Mohammed Daramy (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra venstre på Johan Cruijff ArenA.