Fløyta har gått for å starte kampen.
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    1'
    Carlos Vinicius
    Sjanse i Amsterdam! Carlos Vinicius (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    3'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    4'
    5'
    Bruma
    Sjanse til PSV Eindhoven! Bruma er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    8'
    8'
    Daley Blind (Ajax Amsterdam) slår en corner fra høyre side på Johan Cruijff ArenA.
    9'
    11'
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra venstre på Johan Cruijff ArenA.
    15'
    I Amsterdam slår Steven Berghuis en corner fra venstre.
    15'
    Serdar Gozubuyuk tildeler Ajax Amsterdam en corner. Steven Berghuis sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 0 PSV Eindhoven
    Mål: Steven Berghuis
    Målgivende: Dusan Tadic
    I Amsterdam tar Ajax Amsterdam ledelsen 1-0 etter et mål av Steven Berghuis. Flott spill fra Dusan Tadic før målet.
    19'
    Daley Blind
    Daley Blind (Ajax Amsterdam) avanserer forover på Johan Cruijff ArenA. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    22'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til Ajax
    Edson Alvarez
    Edson Alvarez (Ajax Amsterdam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    24'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    25'
    Antony
    Ajax Amsterdam avanserer forover i Amsterdam. Antony Santos avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Lisandro Martinez
    Lisandro Martinez (Ajax Amsterdam) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    Olivier Boscagli
    Målsjanse på Johan Cruijff ArenA! Olivier Boscagli fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    Philipp Mwene (PSV Eindhoven) slår en corner fra høyre side på Johan Cruijff ArenA.
    31'
    Bruma
    Bruma (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Johan Cruijff ArenA, men avslutningen går utenfor.
    32'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    33'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    35'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Philipp Max
    Dommer Serdar Gozubuyuk gir Philipp Max (PSV Eindhoven) et gult kort.
    36'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    36'
    I Amsterdam slår Steven Berghuis en corner fra høyre.
    45'
    Jurrien Timber
    Jurrien Timber (Ajax Amsterdam) kommer til en målsjanse på Johan Cruijff ArenA, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'
    45'+1
    46'
    Mario Gotze
    PSV Eindhoven angriper i Amsterdam. Mario Gotze avslutter på mål, men greier ikke å score.
    47'
    47'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    52'
    Carlos Vinicius (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    56'
    Ajax 2 - 0 PSV Eindhoven
    Mål: Sebastian Haller
    Mål! Ajax Amsterdam øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Sebastian Haller. Det er en fin assist fra Dusan Tadic.
    56'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Yorbe Vertessen
    Ut: Bruma
    Roger Schmidt gjør dagens første bytte i Amsterdam, når han tar ut Bruma og setter inn Yorbe Vertessen.
    58'
    60'
    61'
    63'
    65'
    Ajax 3 - 0 PSV Eindhoven
    Mål: Antony
    Målgivende: Sebastian Haller
    Mål! Ajax Amsterdam øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Antony Santos på Johan Cruijff ArenA. Sebastian Haller var nest sist på ballen.
    66'
    68'
    69'
    Carlos Vinicius (PSV Eindhoven) får et gult kort av dommer Serdar Gozubuyuk.
    69'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Davy Klaassen
    Ut: Steven Berghuis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ajax Amsterdam. Inn kommer Davy Klaassen, mens Steven Berghuis tar plass på benken.
    69'
    Inn: Mauro Junior
    Ut: Carlos Vinicius
    Roger Schmidt (PSV Eindhoven) gjør sitt andre bytte for dagen. Mauro Junior erstatter Carlos Vinicius.
    72'
    Inn: Davy Pröpper
    Ut: Marco Van Ginkel
    PSV Eindhoven bytter ut Marco Van Ginkel med Davy Propper.
    72'
    73'
    Ajax 4 - 0 PSV Eindhoven
    Mål: Davy Klaassen
    Mål! Davy Klaassen øker Ajax Amsterdams ledelse til 4-0 på Johan Cruijff ArenA.
    76'
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) kommer til en målsjanse på Johan Cruijff ArenA, men klarer ikke å score.
    78'
    Inn: Mohammed Kudus
    Ut: Ryan Gravenberch
    Ajax Amsterdam gjør sitt andre bytte. Ryan Gravenberch erstattes av Mohammed Kudus.
    79'
    Inn: David Neres
    Ut: Antony
    Ajax Amsterdam bytter ut Antony Santos med David Neres. Dette er det tredje byttet som Erik ten Hag gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Nicolas Tagliafico
    Ut: Daley Blind
    Daley Blind (Ajax Amsterdam) erstattes av Nicolas Tagliafico.
    80'
    Inn: Jordan Teze
    Ut: Philipp Mwene
    Bytte for PSV Eindhoven. Jordan Teze kommer inn for Philipp Mwene på Johan Cruijff ArenA.
    80'
    Inn: Erick Gutierrez
    Ut: Mario Gotze
    PSV Eindhoven bytter ut Mario Gotze med Erick Gutierrez.
    81'
    82'
    86'
    Inn: Perr Schuurs
    Ut: Edson Alvarez
    Edson Alvarez (Ajax Amsterdam) erstattes av Perr Schuurs.
    88'
    Ajax 5 - 0 PSV Eindhoven
    Mål: Dusan Tadic
    Målgivende: Perr Schuurs
    Dusan Tadic setter ballen i mål og øker Ajax Amsterdams ledelse til 5-0 i Amsterdam. Perr Schuurs sto for den målgivende pasningen.