Danny Makkelie signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    Mål for Feyenoord!
    Ajax 0 - 1 Feyenoord
    Mål: Santiago Gimenez
    Målgivende: Quilindschy Hartman
    Santiago Gimenez dundrer ballen i mål og Feyenoord Rotterdam tar ledelsen 0-1 på Johan Cruijff ArenA. Flott spill fra Quilindschy Hartman før målet.
    5'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til Feyenoord Rotterdam.
    6'
    Gult kort til Feyenoord
    Quilindschy Hartman
    Dommer Danny Makkelie viser Quilindschy Hartman (Feyenoord Rotterdam) det gule kortet.
    7'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra venstre på Johan Cruijff ArenA.
    9'
    Edson Alvarez
    Edson Alvarez (Ajax Amsterdam) header utenfor.
    9'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Gernot Trauner
    Gernot Trauner (Feyenoord Rotterdam) kommer til en målsjanse på Johan Cruijff ArenA, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Kan Ajax Amsterdam utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    13'
    Steven Berghuis
    Sjanse! Ajax Amsterdam avanserer forover, men Steven Berghuis avslutter utenfor.
    13'
    15'
    Danny Makkelie tildeler Ajax Amsterdam en corner. Dusan Tadic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) slår en corner fra høyre side på Johan Cruijff ArenA.
    17'
    Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 1 Feyenoord
    Mål: Edson Alvarez
    Målgivende: Steven Berghuis
    Edson Alvarez (Ajax Amsterdam) utligner med en heading på Johan Cruijff ArenA. Stillingen er nå 1-1. Steven Berghuis var nest sist på ballen.
    17'
    18'
    Skudd utenfor mål, Feyenoord
    18'
    I Amsterdam slår Steven Berghuis en corner fra høyre.
    19'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    21'
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra høyre på Johan Cruijff ArenA.
    22'
    22'
    Edson Alvarez (Ajax Amsterdam) kommer til avslutning på Johan Cruijff ArenA, men headingen blir reddet.
    23'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Marcos Lopez
    Ut: Quilindschy Hartman
    Quilindschy Hartman (Feyenoord Rotterdam) erstattes av Marcos Lopez.
    25'
    26'
    Oussama Idrissi
    Oussama Idrissi (Feyenoord Rotterdam) mottar sitt første gule kort for dagen på Johan Cruijff ArenA.
    27'
    Mohammed Kudus
    Målsjanse til Ajax Amsterdam! Mohammed Kudus treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam.
    28'
    Sebastian Szymanski
    Feyenoord Rotterdam angriper, men avslutningen til Sebastian Szymanski går utenfor.
    30'
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam, men blir avblåst for offside.
    30'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    35'
    En av Ajax Amsterdams spillere går i offside.
    35'
    Ajax 2 - 1 Feyenoord
    Mål: Dusan Tadic
    Målgivende: Steven Bergwijn
    Dusan Tadic setter ballen i nettet og Ajax Amsterdam leder nå 2-1. Det er en fin assist fra Steven Bergwijn.
    37'
    Mats Wieffer
    I Amsterdam header Mats Wieffer (Feyenoord Rotterdam) mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    40'
    David Hancko
    David Hancko (Feyenoord Rotterdam) kommer til en målsjanse på Johan Cruijff ArenA, men klarer ikke å score.
    41'
    44'
    Gult kort til Ajax
    Kenneth Taylor
    Dommeren gir Kenneth Taylor (Ajax Amsterdam) et gult kort.
    44'
    Frispark til Feyenoord Rotterdam på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    46'
    Mats Wieffer ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    47'
    Mats Wieffer er tilbake i kampen igjen.
    48'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Amsterdam fordi Owen Wijndal får behandling for en skade på banen.
    49'
    Owen Wijndal er på beina igjen og fortsetter kampen på Johan Cruijff ArenA.
    50'
    Marcos Lopez
    Sjanse i Amsterdam! Marcos Lopez (Feyenoord Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Ajax 2 - 2 Feyenoord
    Mål: Sebastian Szymanski
    Målgivende: Alireza Jahanbakhsh
    Sebastian Szymanski scorer og utligner dermed til 2-2. Alireza Jahanbakhsh sto for den målgivende pasningen.
    52'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    54'
    I Amsterdam slår Orkun Kökcü en corner fra høyre.
    56'
    Ajax Amsterdam angriper, men blir avblåst for offside.
    57'
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra venstre side på Johan Cruijff ArenA.
    62'
    Inn: Marcus Holmgren Pedersen
    Ut: Gernot Trauner
    Bytte for Feyenoord Rotterdam. Marcus Holmgren Pedersen kommer inn for Gernot Trauner på Johan Cruijff ArenA.
    64'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Chico Conceicao
    Ut: Owen Wijndal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ajax Amsterdam. Inn kommer Chico Conceicao, mens Owen Wijndal tar plass på benken.
    64'
    65'
    Målsjanse på Johan Cruijff ArenA! Sebastian Szymanski fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    66'
    68'
    72'
    74'
    Alireza Jahanbakhsh
    Alireza Jahanbakhsh (Feyenoord Rotterdam) kommer seg fri på Johan Cruijff ArenA, men avslutningen går utenfor.
    75'
    Inn: Javairo Dilrosun
    Ut: Oussama Idrissi
    Arne Slot gjør dagens tredje bytte i Amsterdam, når han tar ut Oussama Idrissi og setter inn Javairo Dilrosun.
    76'
    Inn: Igor Paixao
    Ut: Sebastian Szymanski
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Sebastian Szymanski med Igor Paixao.
    76'
    Inn: Danilo
    Ut: Alireza Jahanbakhsh
    Arne Slot (Feyenoord Rotterdam) gjør sitt femte bytte for dagen. Danilo erstatter Alireza Jahanbakhsh.
    76'
    Inn: Davy Klaassen
    Ut: Kenneth Taylor
    Ajax Amsterdam gjør sitt andre bytte. Kenneth Taylor erstattes av Davy Klaassen.
    77'
    Inn: Brian Brobbey
    Ut: Steven Bergwijn
    Ajax Amsterdam gjør sitt tredje bytte. Steven Bergwijn erstattes av Brian Brobbey.
    77'
    77'
    78'
    Jorge Sanchez
    Jorge Sanchez (Ajax Amsterdam) får et gult kort av dommer Danny Makkelie.
    78'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    81'
    Marcus Holmgren Pedersen
    Marcus Holmgren Pedersen (Feyenoord Rotterdam) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    Ajax Amsterdam angriper. Mohammed Kudus får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    85'
    I Amsterdam slår Orkun Kökcü en corner fra venstre.
    86'
    Ajax 2 - 3 Feyenoord
    Mål: Lutsharel Geertruida
    Målgivende: David Hancko
    Mål! Lutsharel Geertruida gir Feyenoord Rotterdam ledelsen 2-3 etter en velplassert heading. David Hancko sto for den målgivende pasningen.
    86'
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Mohammed Kudus fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Skade: Feyenoord
    89'
    Orkun Kökcü
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) pådrar seg et gult kort.
    90'
    Tilbake fra skade: Feyenoord
    90'+1
    Inn: Lorenzo Lucca
    Ut: Jorge Sanchez
    Jorge Sanchez (Ajax Amsterdam) erstattes av Lorenzo Lucca.
    90'+1
    Frispark i en god posisjon for Feyenoord Rotterdam!
    90'+1
    Jurrien Timber
    Dommer Danny Makkelie gir Jurrien Timber (Ajax Amsterdam) et gult kort.
    90'+1
    Dommer Danny Makkelie gir Marcos Lopez (Feyenoord Rotterdam) et gult kort.
    90'+2
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på Johan Cruijff ArenA.