4-0
5-0
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    9'
    Allard Lindhout tildeler Ajax Amsterdam en corner. Dusan Tadic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    I Amsterdam slår Dusan Tadic en corner fra venstre.
    11'
    En av FC Twente Enschedes spillere blir avblåst for offside.
    24'
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) slår en corner fra høyre side på Johan Cruijff ArenA.
    29'
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra venstre på Johan Cruijff ArenA.
    29'
    Allard Lindhout tildeler Ajax Amsterdam en corner. Antony Santos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 0 FC Twente
    Mål: Davy Klaassen
    Målgivende: Sebastian Haller
    I Amsterdam tar Ajax Amsterdam ledelsen 1-0 etter et mål av Davy Klaassen. Sebastian Haller sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    32'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til FC Twente Enschede.
    34'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    41'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til Ajax
    Dusan Tadic
    Dommeren gir Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) et gult kort.
    41'
    Steven Berghuis
    Sjanse til Ajax Amsterdam! Steven Berghuis er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    Antony
    Ajax Amsterdam angriper. Antony Santos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    51'
    53'
    Ajax 2 - 0 FC Twente
    Mål: Sebastian Haller
    Mål! Sebastian Haller øker ledelsen til 2-0.
    53'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Gult kort til FC Twente
    Daan Rots
    Daan Rots (FC Twente Enschede) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    57'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    59'
    60'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    Ajax Amsterdam har fått straffespark i Amsterdam!
    61'
    Ajax Amsterdam får tildelt et straffespark på Johan Cruijff ArenA. Dusan Tadic tar straffen ... og bommer!
    62'
    Antony Santos (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra høyre på Johan Cruijff ArenA.
    63'
    Ajax Amsterdam avanserer forover i Amsterdam. Steven Berghuis avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    I Amsterdam slår Antony Santos en corner fra høyre.
    64'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Ryan Gravenberch
    Ut: Davy Klaassen
    Bytte for Ajax Amsterdam. Ryan Gravenberch kommer inn for Davy Klaassen på Johan Cruijff ArenA.
    64'
    64'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    66'
    Skade: FC Twente
    68'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Vura
    Ut: Dimitris Limnios
    Ron Jans (FC Twente Enschede) gjør sitt første bytte for dagen. Vura erstatter Dimitris Limnios.
    68'
    Inn: Denilho Cleonise
    Ut: Ricky Van Wolfswinkel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Denilho Cleonise, mens Ricky Van Wolfswinkel tar plass på benken.
    69'
    Inn: Michel Vlap
    Ut: Jesse Bosch
    Ron Jans gjør dagens tredje bytte i Amsterdam, når han tar ut Jesse Bosch og setter inn Michel Vlap.
    69'
    Inn: Vaclav Cerny
    Ut: Daan Rots
    FC Twente Enschede bytter ut Daan Rots med Vaclav Cerny. Dette er det fjerde byttet som Ron Jans gjør i dagens kamp.
    69'
    Tilbake fra skade: FC Twente
    69'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    73'
    Dommer Allard Lindhout ser at linjemannen løfter flagget, og FC Twente Enschedes Denilho Cleonise blåses av for offside.
    75'
    FC Twente scorer selvmål!
    Ajax 3 - 0 FC Twente
    Mål: Robin Propper
    Selvmål! Robin Propper kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 3-0!
    77'
    Inn: Nicolas Tagliafico
    Ut: Daley Blind
    Erik ten Hag (Ajax Amsterdam) gjør sitt andre bytte for dagen. Nicolas Tagliafico erstatter Daley Blind.
    80'
    Lisandro Martinez
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Lisandro Martinez fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Spillet på Johan Cruijff ArenA er stoppet midlertidig fordi Mees Hilgers ligger nede.
    83'
    Inn: Max Bruns
    Ut: Mees Hilgers
    Max Bruns (FC Twente Enschede) erstatter Mees Hilgers som muligens er skadet.
    83'
    Mees Hilgers er på beina igjen og fortsetter kampen.
    84'
    Ajax 4 - 0 FC Twente
    Målgivende: Antony
    Mål! Sebastian Haller gir Ajax Amsterdam en komfortabel 4-0 ledelse. Antony Santos var nest sist på ballen.
    85'
    Inn: Danilo
    Ut: Antony
    Ajax Amsterdam bytter ut Antony Santos med Danilo.
    86'
    Inn: Mohammed Kudus
    Ut: Steven Berghuis
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) erstattes av Mohammed Kudus.
    86'
    Ajax 5 - 0 FC Twente
    Målgivende: Nicolas Tagliafico
    Ajax Amsterdam går opp i en 5-0 ledelse etter et mål av Sebastian Haller. Det er en fin assist fra Nicolas Tagliafico.