Ble dekket av Ole Kristian Strøm

Etter fem strake bortetap skal Tottenham prøve å snu trenden.
    Tottenhams lag: Lloris, Trippier, Sanchez, Alderweireld, Rose, Dier, Sissoko, Alli, Eriksen, Lucas, Son, Reserver: Gazzaniga, Foyth, Davies, Skipp, Wanyama, Llorente, Janssen.
    Moussa Sissoko er altså tilbake. Og det samme er Son Heung-min, som var suspendert mot Ajax.
    Tottenham kommer altså fra 0-1-tapet for Ajax i Champions League. Pochettinos menn "må" vinne om de skal bli topp 4.
    Jan Vertonghen kan ikke spille etter hodeskaden han pådro seg mot Ajax, der han krasjet med lagkameraten Toby Alde.
    Bournemouths lag: Travers, Smith, Cook, Ake, Clyne, Fraser, Lerma, Ibe, Simpson, Wilson, King.
    Bournemouth har vunnet bare to av de siste tolv kampene i ligaen.
    Irske Mark Travers (19) debuterer for Bournemouth. Han erstatter Artur Boruc som keeper.
    Reservene til Bournemouth: Boruc, Mousset, Hyndman, Taylor, Mepham, Surridge, Ofoborh.
    Ifølge BBC er Mark Travers den yngste keeper som debuterer i Premier League siden Joe Hart i 2006.
    Spurs vil sikre topp 4-plass og Champions League med seier.
    Stillingen i topp 4-kampen er altså: 1. Manchester City 36 kamper - 92 poeng, 2. Liverpool 36 kamper - 91 poeng, 3. Tottenham 36 kamper - 70 poeng, 4. Chelsea 36 kamper - 68 poeng, 5. Arsenal 36 kamper - 66 poeng, 6. Manchester United 36 kamper - 65 poeng.
    Duoen Ryan Fraser og Callum Wilson har satt opp 12 mål for hverandre denne sesongen.
    Bournemouth ligger på 14. plass og har reddet plassen i Premier League for lengst.
    Mark Lawrenson, som er ekspert for BBC, tipper 2-1-seier til Spurs.
    2'
    Ball mot King, men Spurs klarerer.
    2'
    Kapteinen Cook får såvidt klarert et farlig Spurs-angrep.
    3'
    Son bryter, og Tottenham bygger opp et angrep. Men det ender med offside.
    4'
    Cherries har altså ikke vunnet hjemme siden januar.
    6'
    Cook må rydde opp etter en farlig pasning fra en Bournemouth-spiller.
    8'
    Lucas Moura skyter fra egen banehalvdel! Og det kunne ha blitt mål, fordi debutant Travers står så langt ute. Men ballen går utenfor. Heldigvis for ham kan debutant-keeperen puste lettet.
    9'
    Trippier spiller Eriksen, men innlegget fra ham går rett i klypene på keeper.
    10'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Eric Dier
    Dier stopper Fraser ulovlig. Fraser har veldig vondt, men kommer seg etter hvert på beina igjen.
    11'
    Fraser skyter selv på frisparket. Men ballen går utenfor.
    13'
    Eriksen spiller Trippier, som legger inn. Moura header utenfor - men assistentdommeren mener det er offside.
    13'
    Tottenham-spillerne har tydeligvis bestemt seg for å teste debutant-keeperen. Dele Alli vender fint og skyter. Men 19-åringen redder til corner.
    15'
    Moura skyter fra 16 meter, men keeper Travers redder flott.
    20'
    Tottenham vant 5-0 i det tilsvarende oppgjøret på hjemmebane.
    21'
    Toby Alderweireld
    King er på full fart igjennom og blir sparket ned. Selvfølgelig er det gult kort.
    23'
    Fraser legger inn, men Alderweireld ordner opp.
    24'
    Travers er utenfor 16-meteren og rydder opp. Publikum jubler.
    24'
    Travers redder igjen! Moura er alene, men klarer ikke å overliste debutanten.
    26'
    King legger inn i retning Wilson, men der er Sánchez
    26'
    Trippier spiller Son, som går gjennom hele Bournemouth-forsvaret, men får aldri noen avslutning. Det ender til slutt med vertene får klarert.
    28'
    King er nede og rydder opp.
    28'
    Tottenham har ballen mye nå, men nøyaktigheten i de avsluttende pasningene er ikke god nok.
    30'
    Son gjør alt selv. Han går fra egen banehalvdel og skyter fra syv meters hold - men over.
    31'
    Son er i kamphumør etter å ha stått over mot Ajax (suspendert).
    32'
    Tottenham vil ha straffe, men dommeren gjør nok helt rett i at han ikke dømmer mot Simpson.
    33'
    Ny kjemperedning av Travers. Denne gang er det Dele Alli som header. Corner til Spurs.
    34'
    Hektisk foran Travers, men Tottenham får ikke avsluttet.
    35'
    Hjemmepublikumet vil ha nok et gult kort til Dier etter at han kaster seg inn i taklingen mot King. Men dommeren er ikke enig. Dier mener at han er på ballen. Det er vanskelig å se selv på reprisen hva som er riktig.
    36'
    Son blir liggende.
    37'
    Heldigvis kommer Son på beina. Han er arkitekten bak veldig mye hos Spurs nå.
    38'
    King kommer alene igjennom, han blir møtt av Lloris - som ikke er i nærheten av ballen, går bare rett i kroppen på nordmannen. Men dommeren dømmer ikke straffe.
    39'
    Farlig innlegg, men Lloris er ute og fanger ballen.
    40'
    Dele Alli spiller Christian Eriksen, som skyter - men bare barnemat for Travers. "Barneskirenn" ville nok en viss trønder ha kalt det.
    41'
    Moussa Sissoko
    Sissoko pådrar seg helt unødvendig et gult kort når han holder igjen en Bournemouth-spiller.
    41'
    King går og går og går. Til slutt er han nesten på fem-meteren. Wilson og Dier er i duell - og Wilson blir liggende. Hjemmepublikumet piper. Og alt tyder på at det skulle ha vært straffe til Bournemouth!
    43'
    Rødt kort til Tottenham Hotspur
    Son Heung-min
    Son får direkte rødt kort. Han dytter Lerma etter en opphetet situasjon. Son er irritert og frustrert. TV-bildene viser at Son blir slått i ryggen først av Lerma, som også tråkker på beinet til Son. Tja, strengt ... På den annen side så kan Tottenham være glad for at Dier fortsatt er på banen.
    44'
    Bournemouth har to cornere. Men får ikke noe ut av dem.
    45'+2
    Fraser legger inn, og Bournemouth får en heading som går rett på Lloris.
    45'+2
    To minutter er lagt til.
    45'+2
    Craig Pawson heter dommeren. Han har hatt en fryktelig vanskelig oppgave. Det har krydd av tvilsomme situasjoner. Trolig burde Bournemouth ha hatt minst et straffespark.
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Victor Wanyama
    Ut: Eric Dier
    46'
    Inn: Juan Foyth
    Ut: Toby Alderweireld
    46'
    Pochettino gjør altså klare grep og bytter to mann.
    46'
    Juan Foyth
    Foyth får rødt etter to minutter på banen. Han forsøker å avansere, før et svakt touch svikter ham totalt og han mister ballen til Simpson. Måten han gjør opp for seg på, er å kaste seg inn med knottene først i knehøyde. Da er det bare å finne veien ut av banen igjen! Helt riktig av dommer Pawson. Tottenham er to mann i undertall!
    47'
    Pochettino har en vrien jobb. Med to mann mindre handler det trolig om å ligge lavt for å unngå baklengsmål.
    53'
    Bournemouth har naturlig nok ballen mye nå.
    57'
    Det er kanskje ikke helt Bournemouths styrke å ligge slik og spille "power play".
    58'
    Spurs på farlig visitt, men klarer ikke å få til noen avslutning.
    60'
    Publikum liker ikke at Tottenham faktisk har ballen nå.
    60'
    Tottenham-spillerne skjønner tydelig alvoret. De virker konsentrerte.
    61'
    Corner til Bournemouth.
    62'
    Fraser legger inn, og Lloris får frispark. Riktig avgjørelse. Simpson går rett inn i Lloris.
    62'
    Igjen blir det blåst mot Bournemouth inne i feltet. Og igjen helt riktig.
    64'
    De åtte utespillerne til Tottenham vil nok etter hvert begynne å merke at de to mindre enn motstanderen ...
    65'
    Ny corner til vertene. Ballen heades ut. Smith skyter - men ikke i nærheten.
    66'
    Wilson header noen meter utenfor målet til Lloris.
    68'
    Tottenham forsvarer seg godt nå.
    68'
    Hvis Tottenham ikke klarer tre poeng, er det en gave til rivalene i topp 4-kampen.
    70'
    Nathaniel Clyne skyter utenfor.
    70'
    Bournemouth mangler fullstendig tempo og kreativitet. De har tydeligvis ikke trent på overtallsspill :)
    72'
    Jordan Ibe skyter - og Lloris redder.
    72'
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Lys Mousset
    Ut: Jordon Ibe
    75'
    Mousset åpner sitt nærvær på banen med et håpløst skudd.
    76'
    Bournemouth-supporterne begynner å bli lei av at hjemmelaget ikke klarer å skape noen ting.
    76'
    Lang ball mot King - men for lang. For en gangs skyld var Tottenham litt ute av balanse, og derfor kunne det ha blitt farlig.
    77'
    Bra heading fra Mousset - men rett på landsmannen Lloris.
    78'
    Til tross for to mann mer på banen har faktisk ikke Bournemouth skapt en eneste skikkelig sjanse i 2. omgang.
    79'
    Sissoko ligger nede. Kommer heldigvis i gang igjen.
    79'
    Inn: Ben Davies
    Ut: Moussa Sissoko
    81'
    Ake slår en elendig pasning retning Smith, som har stoppet etter å ha satt i gang løp. Terningkast én kjemi.
    81'
    King forsøker å slå inn, men innegget blir blokkert.
    82'
    HANDS?! STRAFFE?! Det mener Tottenham-fansen, når hjemmelagets stopper Cook legger ned Moura i feltet. Gjestene må nøye seg med corner.
    84'
    Og den får de ingenting ut av.
    84'
    Spurs jakter en scoring her nå, faktisk, og har fått løftet laget betraktelig. Imponerende det de har gjort med ni mann i denne andreomgangen.
    86'
    King lager et frispark til Sanchez.
    86'
    Sanchez stanger unna et innlegg. Bournemouth forsøker å sette et sent press, og vinner en corner.
    88'
    HVOR SPRETTER BALLEN?! Plutselig er Bournemouth i overtall i femmeteren til Spurs, men de får ikke avsluttet. Ballen ender hos Ake, men Davies kaster seg inn og får blokkert.
    88'
    Fire minutter lagt til, idet hjemmelaget vinner noch ein Hörne.
    89'
    Mål for Bournemouth!
    Bournemouth 1 - 0 Tottenham Hotspur
    Mål: Nathan Ake
    Målgivende: Ryan Fraser
    SÅ SITTER DEN FOR BOURNEMOUTH! Hjelpe meg, hvor langt inne den satt. Corneren er godt slått inne i femmeteren til gjestene, og Ake kaster seg frem og stanger den inn.
    90'+1
    Victor Wanyama
    Smith blir høvlet ned av en frustrert Wanyama, som belønnes med gult kort.
    90'+2
    Gult kort til Bournemouth
    Jefferson Lerma
    Også Lerma får gult kort - sitt tolvte denne sesongen.
    90'+2
    Dette betyr at Tottenham må slå Everton hjemme i siste seriekamp for å være helt sikre på en topp fire-plass. Det kan bli et rent geitehelvete av en kamp.