Sheffield United FC gjør sitt første bytte. George Baldock erstattes av Chris Basham.
    Dommeren gir Ben Osborn (Sheffield United FC) et gult kort.
    Adam Smith (Bournemouth AFC) får et gult kort av dommer Robert Jones.
    55'
    Mål for Sheffield United!
    Bournemouth 0 - 1 Sheffield United
    Mål: Morgan Gibbs-White
    Mål! Sheffield United FC tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Morgan Gibbs-White på Vitality Stadium.
    56'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Bournemouth AFC får straffe av Robert Jones på Vitality Stadium.
    61'
    Bournemouth scorer på straffe!
    Bournemouth 1 - 1 Sheffield United
    Mål: Dominic Solanke
    Dominic Solanke setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 1-1.
    62'
    Mål for Bournemouth!
    Bournemouth 2 - 1 Sheffield United
    Mål: Philip Billing
    Bournemouth AFC leder 2-1 etter en scoring av Philip Billing.
    65'
    Inn: Lys Mousset
    Ut: Billy Sharp
    Sheffield United FC bytter ut Billy Sharp med Lys Mousset.
    72'
    Inn: Oliver McBurnie
    Ut: Iliman Ndiaye
    Sheffield United FC bytter ut Iliman Ndiaye med Oliver McBurnie. Dette er det tredje byttet som Slavisa Jokanovic gjør i dagens kamp.
    73'
    Jordan Zemura
    Jordan Zemura (Bournemouth AFC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Chris Mepham
    Ut: Philip Billing
    Philip Billing (Bournemouth AFC) erstattes av Chris Mepham.
    86'
    Inn: Jamal Lowe
    Ut: Ryan Christie
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bournemouth AFC. Inn kommer Jamal Lowe, mens Ryan Christie tar plass på benken.
    88'
    90'+3
    90'+3
    90'+6
    Inn: Jack Stacey
    Ut: Dominic Solanke
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bournemouth AFC. Inn kommer Jack Stacey, mens Dominic Solanke tar plass på benken.