Frispark for Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Leicester City.
    I Bournemouth tar Leicester City ledelsen 0-1 etter et mål av Jamie Vardy.
    23'
    Frispark til Bournemouth AFC på halvdelen til Leicester City.
    26'
    Leicester City angriper. Kelechi Iheanacho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    Bournemouth, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Callum Wilson (Bournemouth AFC) vinkes av for offside i Bournemouth.
    29'
    Sjanse til Leicester City! Kelechi Iheanacho er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    30'
    Offside! Callum Wilson blir vinket av og Bournemouth AFC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    31'
    Gult kort til Bournemouth
    Dan Gosling
    Dan Gosling (Bournemouth AFC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    32'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    35'
    Dommer Stuart Attwell venter med å sette i gang spillet fordi Nathan Ake ligger nede.
    38'
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Steve Cook
    Ut: Nathan Ake
    Eddie Howe (Bournemouth AFC) tar ut Nathan Ake som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Steve Cook.
    40'
    Youri Tielemans (Leicester City) løfter inn en corner fra høyre på Vitality Stadium.
    40'
    Onyinye Ndidi
    Onyinye Ndidi (Leicester City) kommer seg fri på Vitality Stadium, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Frispark Leicester City.
    42'
    44'
    44'
    David Brooks
    Målsjanse til Bournemouth AFC! David Brooks treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Stuart Attwell tildeler Bournemouth AFC en corner. David Brooks sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Youri Tielemans (Leicester City) slår en corner fra høyre side på Vitality Stadium.
    45'+3
    45'+4
    Christian Fuchs
    Leicester City fosser forover og Christian Fuchs fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+4
    45'+4
    I Bournemouth slår Youri Tielemans en corner fra høyre.
    45'+4
    Inn: Dennis Praet
    Ut: Kelechi Iheanacho
    Bytte for Leicester City. Dennis Praet kommer inn for Kelechi Iheanacho på Vitality Stadium.
    46'
    Inn: Philip Billing
    Ut: Dan Gosling
    Eddie Howe gjør dagens andre bytte i Bournemouth, når han tar ut Dan Gosling og setter inn Philip Billing.
    46'
    Inn: Junior Stanislas
    Ut: Arnaut Danjuma
    Bournemouth AFC bytter ut Arnaut Danjuma med Junior Stanislas.
    46'
    Ayoze Perez
    Målsjanse på Vitality Stadium! Ayoze Perez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    52'
    53'
    Leicester City angriper, men Jamie Vardy vinkes av for offside.
    54'
    Offside! Dominic Solanke (Bournemouth AFC) er alene igjennom, men dommer Stuart Attwell ser at linjemannen er oppe med flagget.
    56'
    I Bournemouth har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    Offside! Callum Wilson (Bournemouth AFC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    59'
    Bournemouth AFC har fått straffespark i Bournemouth!
    64'
    Gult kort til Leicester City
    Dommer Stuart Attwell viser Onyinye Ndidi (Leicester City) det gule kortet.
    64'
    Bournemouth scorer på straffe!
    Bournemouth 1 - 1 Leicester City
    Mål: Junior Stanislas
    Junior Stanislas setter ballen i mål fra straffemerket på Vitality Stadium. Dermed står det 1-1 i Bournemouth.
    66'
    Rødt kort til Leicester City
    Caglar Söyüncü
    Utvisning! Leicester City må klare seg uten Caglar Soyuncu resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    67'
    Mål for Bournemouth!
    Bournemouth 2 - 1 Leicester City
    Mål: Dominic Solanke
    Målgivende: Diego Rico Salguero
    Mål! Dominic Solanke gir Bournemouth AFC ledelsen 2-1 i Bournemouth. Flott spill fra Diego Rico Salguero før målet.
    67'
    Inn: Harvey Barnes
    Ut: Ayoze Perez
    Brendan Rodgers (Leicester City) gjør sitt tredje bytte for dagen. Harvey Barnes erstatter Ayoze Perez.
    71'
    71'
    78'
    79'
    Inn: Lewis Cook
    Ut: David Brooks
    Bournemouth AFC bytter ut David Brooks med Lewis Cook. Dette er det fjerde byttet som Eddie Howe gjør i dagens kamp.
    81'
    82'
    Leicester City scorer selvmål!
    Bournemouth 3 - 1 Leicester City
    Mål: Jonny Evans
    Jonny Evans har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 3-1.
    83'
    85'
    Junior Stanislas
    Dommeren gir Junior Stanislas (Bournemouth AFC) et gult kort.
    86'
    Bournemouth 4 - 1 Leicester City
    Mål! Bournemouth AFC øker ledelsen til 4-1 etter en scoring av Dominic Solanke på Vitality Stadium.
    87'
    89'
    Inn: Sam Surridge
    Ut: Callum Wilson
    Bournemouth AFC gjør sitt femte bytte. Callum Wilson erstattes av Sam Surridge.
    90'
    90'
    90'+2
    90'+3
    Sam Surridge
    Bournemouth AFC avanserer forover i Bournemouth. Sam Surridge avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+4
    Frispark Bournemouth AFC.
    90'+5
    Sam Surridge (Bournemouth AFC) kommer til en målsjanse på Vitality Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    90'+6
    Harvey Barnes
    Sjanse i Bournemouth! Harvey Barnes (Leicester City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.