Sjanse! OFI Crete avanserer forover, men Jon Toral avslutter utenfor.
    Frisparket tildelt AEK Athen er farlig nær OFI Cretes målområde.
    2'
    Georgios Tzavellas
    AEK Athen angriper på Spiros Louis Olympic Stadium, men Georgios Tzavellas header utenfor.
    3'
    Felipe Gallegos (OFI Crete) slår en corner fra høyre side på Spiros Louis Olympic Stadium.
    6'
    I Athen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Sergio Araujo
    Sergio Araujo (AEK Athen) kommer seg fri på Spiros Louis Olympic Stadium, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Frispark for AEK Athen på egen banehalvdel.
    11'
    Stefanos Koubarakis signaliserer et frispark til AEK Athen på egen banehalvdel.
    11'
    Stefanos Koubarakis tildeler AEK Athen en corner. Petros Mantalos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    I Athen slår Petros Mantalos en corner fra venstre.
    13'
    Mål for AEK Athen!
    AEK Athen 1 - 0 OFI Crete
    Mål: Ognjen Vranjes
    Målgivende: Petros Mantalos
    Ognjen Vranjes dundrer ballen i mål og AEK Athen tar ledelsen 1-0 på Spiros Louis Olympic Stadium. Flott spill fra Petros Mantalos før målet.
    14'
    Gult kort til OFI Crete
    Miguel Mellado
    Miguel Mellado (OFI Crete) får et gult kort av dommer Stefanos Koubarakis.
    15'
    Frispark til AEK Athen på halvdelen til OFI Crete.
    15'
    Steven Zuber
    Steven Zuber (AEK Athen) kommer til en målsjanse på Spiros Louis Olympic Stadium, men klarer ikke å score.
    16'
    Gult kort til AEK Athen
    Evgeny Shakhov
    Evgeny Shakhov (AEK Athen) mottar sitt første gule kort for dagen på Spiros Louis Olympic Stadium.
    17'
    OFI Crete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    AEK Athen angriper, men Stefanos Koubarakis blåser for offside.
    18'
    Sjanse til AEK Athen! Sergio Araujo er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    OFI Crete, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Frispark AEK Athen.
    21'
    Mål for OFI Crete!
    AEK Athen 1 - 1 OFI Crete
    Mål: Lazaros Lamprou
    Målgivende: Nikolaos Marinakis
    Mål! Lazaros Lamprou utligner til 1-1. Nikolaos Marinakis sto for den målgivende pasningen.
    23'
    24'
    Ognjen Vranjes
    Ognjen Vranjes (AEK Athen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    25'
    AEK Athen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Nordin Amrabat (AEK Athen) slår en corner fra høyre side på Spiros Louis Olympic Stadium.
    27'
    30'
    Petros Mantalos (AEK Athen) løfter inn en corner fra venstre på Spiros Louis Olympic Stadium.
    30'
    Jon Toral
    OFI Crete angriper, men avslutningen til Jon Toral går utenfor.
    30'
    Petros Mantalos (AEK Athen) løfter inn en corner fra høyre på Spiros Louis Olympic Stadium.
    36'
    Andre Simoes
    Andre Simoes (AEK Athen) kommer til en målsjanse på Spiros Louis Olympic Stadium, men klarer ikke å score.
    36'
    Frispark i en god posisjon for AEK Athen!
    40'
    Stefanos Koubarakis signaliserer et frispark til AEK Athen.
    42'
    Frispark for OFI Crete på egen banehalvdel.
    45'+1
    46'
    Sjanse i Athen! Sergio Araujo (AEK Athen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    Petros Mantalos (AEK Athen) slår en corner fra venstre side på Spiros Louis Olympic Stadium.
    47'
    Målet til AEK Athen sjekkes av VAR
    48'
    AEK Athens Ognjen Vranjes blåses av for offside på Spiros Louis Olympic Stadium.
    48'
    Karim Ansarifard
    Karim Ansarifard fra AEK Athen er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    48'
    Målet til AEK Athen blir annullert
    49'
    Petros Mantalos
    AEK Athen avanserer forover i Athen. Petros Mantalos avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    52'
    52'
    Skudd på mål, AEK Athen
    53'
    53'
    Jonathan De Guzman
    Jonathan De Guzman (OFI Crete) avanserer forover på Spiros Louis Olympic Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    AEK Athen, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Lazaros Lamprou (OFI Crete) løfter inn en corner fra venstre på Spiros Louis Olympic Stadium.
    54'
    Triantafyllos Pasalidis vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    55'
    Tilbake fra skade: OFI Crete
    56'
    Jonathan De Guzman (OFI Crete) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - OFI Crete
    Inn: Bruce Kamau
    Ut: Jonathan De Guzman
    Nikos Nioplias (OFI Crete) gjør sitt første bytte for dagen. Bruce Kamau erstatter Jonathan De Guzman.
    58'
    58'
    Clement Michelin
    Målsjanse! Clement Michelin (AEK Athen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    60'
    60'
    AEK Athen 1 - 2 OFI Crete
    Mål: Bruce Kamau
    Mål! Bruce Kamau gir OFI Crete ledelsen 1-2 i Athen.
    60'
    62'
    Nikolaos Marinakis
    Dommer Stefanos Koubarakis viser Nikolaos Marinakis (OFI Crete) det gule kortet.
    63'
    63'
    Inn: Kosmas Tsilianidis
    Ut: Lazaros Lamprou
    Nikos Nioplias gjør dagens andre bytte i Athen, når han tar ut Lazaros Lamprou og setter inn Kosmas Tsilianidis.
    65'
    Inn: Luc Castaignos
    Ut: Mike Van Duinen
    OFI Crete bytter ut Mike Van Duinen med Luc Castaignos.
    65'
    Spillerbytte - AEK Athen
    Inn: Karim Ansarifard
    Ut: Petros Mantalos
    AEK Athen gjør sitt første bytte. Petros Mantalos erstattes av Karim Ansarifard.
    65'
    Inn: Lazaros Rota
    Ut: Clement Michelin
    Clement Michelin (AEK Athen) erstattes av Lazaros Rota.
    65'
    Inn: Damian Szymanski
    Ut: Andre Simoes
    Argirios Giannikis gjør dagens andre bytte i Athen, når han tar ut Andre Simoes og setter inn Damian Szymanski.
    66'
    I Athen slår Kosmas Tsilianidis en corner fra venstre.
    66'
    AEK Athen fosser fremover, men Stefanos Koubarakis blåser for offside på Spiros Louis Olympic Stadium.
    74'
    Luc Castaignos
    Luc Castaignos (OFI Crete) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    75'
    AEK Athen angriper i Athen. Steven Zuber avslutter på mål, men greier ikke å score.
    76'
    76'
    AEK Athen angriper i Athen, men blir avblåst for offside.
    77'
    Inn: Levi Garcia
    Ut: Evgeny Shakhov
    AEK Athen gjør sitt fjerde bytte. Evgeny Shakhov erstattes av Levi Garcia.
    77'
    Inn: Konstantinos Giannoulis
    Ut: Jon Toral
    OFI Crete bytter ut Jon Toral med Konstantinos Giannoulis. Dette er det fjerde byttet som Nikos Nioplias gjør i dagens kamp.
    77'
    Nordin Amrabat (AEK Athen) løfter inn en corner fra høyre på Spiros Louis Olympic Stadium.
    79'
    Praxitelis Vouros
    Praxitelis Vouros (OFI Crete) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    Det blir farlig! Frispark for AEK Athen er nær straffområde.
    82'
    Inn: Darko Jevtic
    Ut: Steven Zuber
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AEK Athen. Inn kommer Darko Jevtic, mens Steven Zuber tar plass på benken.
    84'
    VAR sjekker om det er straffe til AEK Athen
    86'
    Dommeren dømmer straffe til AEK Athen
    87'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og AEK Athen får straffe av Stefanos Koubarakis på Spiros Louis Olympic Stadium.
    87'
    Konstantinos Balogiannis
    Dommeren gir Konstantinos Balogiannis (OFI Crete) et gult kort.
    87'
    Stefanos Koubarakis blåser for straffespark til AEK Athen. Nordin Amrabat bommer!
    88'
    Stefanos Koubarakis signaliserer et frispark til OFI Crete på egen banehalvdel.
    90'
    90'
    Devis Epassy (OFI Crete) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Spiros Louis Olympic Stadium.
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Stefanos Koubarakis tildeler AEK Athen en corner. Nordin Amrabat sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.