Ilay Elmkies (Admira Wacker) løfter inn en corner fra venstre på Bsfz Arena.
    Frispark for WSG Tirol på egen banehalvdel.
    Josef Spurny signaliserer et frispark til WSG Tirol på egen banehalvdel.
    Admira Wacker tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Gult kort til WSG Tirol
    Thomas Sabitzer (WSG Tirol) får et gult kort av dommer Josef Spurny.
    11'
    Roman Kerschbaum
    Admira Wacker fosser forover og Roman Kerschbaum fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    WSG Tirol, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Josef Spurny tildeler WSG Tirol en corner. Denis Tomic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Frispark for Admira Wacker på egen banehalvdel.
    15'
    Dommer Josef Spurny ser at linjemannen løfter flagget, og WSG Tirols Thomas Sabitzer blåses av for offside.
    17'
    Sjanse til WSG Tirol! Thomas Sabitzer er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    Admira Wacker, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Denis Tomic (WSG Tirol) slår en corner fra høyre side på Bsfz Arena.
    22'
    22'
    Matthias Ostrzolek
    Matthias Ostrzolek (Admira Wacker) kommer seg fri på Bsfz Arena, men avslutningen går utenfor.
    23'
    25'
    26'
    I Maria Enzersdorf slår Matthias Ostrzolek en corner fra høyre.
    28'
    Bror Blume (WSG Tirol) løfter inn en corner fra høyre på Bsfz Arena.
    31'
    Denis Tomic
    Målsjanse! Denis Tomic (WSG Tirol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Marco Hausjell
    Marco Hausjell (Admira Wacker) avanserer forover på Bsfz Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    37'
    Marlon Mustapha
    Admira Wacker angriper, men avslutningen til Marlon Mustapha går utenfor.
    37'
    Kan WSG Tirol utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    41'
    Frispark Admira Wacker.
    42'
    Frispark til Admira Wacker på halvdelen til WSG Tirol.
    44'
    44'
    Gult kort til Admira Wacker
    Dommer Josef Spurny gir Marlon Mustapha (Admira Wacker) et gult kort.
    44'
    45'
    Niko Datkovic
    Niko Datkovic (Admira Wacker) mottar sitt første gule kort for dagen på Bsfz Arena.
    45'+1
    Luca Kronberger
    Sjanse! Admira Wacker avanserer forover, men Luca Kronberger avslutter utenfor.
    46'
    Josef Spurny signaliserer et frispark til Admira Wacker.
    47'
    Maxime Awoudja
    Dommeren gir Maxime Awoudja (WSG Tirol) et gult kort.
    47'
    Dommer Josef Spurny venter med å sette i gang spillet fordi Stephan Zwierschitz ligger nede.
    47'
    Spillerbytte - Admira Wacker
    Inn: Peter Christiansen
    Ut: Stephan Zwierschitz
    Stephan Zwierschitz (Admira Wacker) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Peter Christiansen.
    49'
    Skudd på mål, Admira Wacker
    49'
    49'
    I Maria Enzersdorf slår Thanos Petsos en corner fra venstre.
    50'
    I Maria Enzersdorf header Thomas Sabitzer (WSG Tirol) mot mål, men ballen går utenfor.
    51'
    I Maria Enzersdorf har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    I Maria Enzersdorf får Thomas Sabitzer (WSG Tirol) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    52'
    52'
    55'
    56'
    Admira Wacker angriper i Maria Enzersdorf. Roman Kerschbaum avslutter på mål, men greier ikke å score.
    59'
    59'
    Josef Spurny tildeler Admira Wacker en corner. Ilay Elmkies sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Spillerbytte - WSG Tirol
    Inn: Giacomo Vrioni
    Ut: Bror Blume
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for WSG Tirol. Inn kommer Giacomo Vrioni, mens Bror Blume tar plass på benken.
    61'
    63'
    66'
    Giacomo Vrioni
    Giacomo Vrioni (WSG Tirol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    Inn: Patrick Monteiro
    Ut: Marco Hausjell
    Admira Wacker bytter ut Marco Hausjell med Patrick Monteiro.
    67'
    Inn: Wilhelm Vorsager
    Ut: Ilay Elmkies
    Admira Wacker gjør sitt tredje bytte. Ilay Elmkies erstattes av Wilhelm Vorsager.
    67'
    Inn: Stefan Skrbo
    Ut: Denis Tomic
    Denis Tomic (WSG Tirol) erstattes av Stefan Skrbo.
    68'
    Patrick Monteiro
    Patrick Monteiro (Admira Wacker) kommer til en målsjanse på Bsfz Arena, men klarer ikke å score.
    68'
    Matthias Ostrzolek (Admira Wacker) slår en corner fra høyre side på Bsfz Arena.
    70'
    72'
    Luca Kronberger (Admira Wacker) header ballen mot mål, men WSG Tirol klarerer.
    73'
    73'
    74'
    Frisparket tildelt Admira Wacker er farlig nær WSG Tirols målområde.
    75'
    Renny Smith
    Renny Smith (WSG Tirol) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    Matthias Ostrzolek (Admira Wacker) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Giacomo Vrioni ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Giacomo Vrioni er på beina igjen og fortsetter kampen på Bsfz Arena.
    80'
    Målsjanse til Admira Wacker! Marlon Mustapha treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    82'
    Stefan Skrbo (WSG Tirol) løfter inn en corner fra høyre på Bsfz Arena.
    83'
    83'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Maria Enzersdorf fordi Yannick Brugger får behandling for en skade på banen.
    83'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Maxime Awoudja (WSG Tirol) vrir seg av smerte i gresset.
    84'
    Yannick Brugger er på beina igjen og fortsetter kampen.
    86'
    Maxime Awoudja ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Maria Enzersdorf.
    86'
    86'
    Inn: Angelo Gattermayer
    Ut: Luca Kronberger
    Admira Wacker bytter ut Luca Kronberger med Angelo Gattermayer.
    88'
    WSG Tirol har fått straffespark i Maria Enzersdorf!
    89'
    WSG Tirol scorer på straffe!
    Admira Wacker 0 - 1 WSG Tirol
    Mål: Giacomo Vrioni
    WSG Tirol går opp i en 0-1 ledelse etter at Giacomo Vrioni setter straffesparket sikkert i mål på Bsfz Arena.