Omer Sahbas (Menemen Belediyespor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    Adanaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Adanaspor!
    Adanaspor 1 - 0 Menemen Belediyespor
    Mål: Ognjen Ozegovic
    Målgivende: Berkan Firat
    Ognjen Ozegovic dundrer ballen i mål og Adanaspor tar ledelsen 1-0 på 5 Ocak Fatih Terim. Det er en fin assist fra Berkan Firat.
    6'
    Emre Batuhan Adiguzel (Menemen Belediyespor) løfter inn en corner fra høyre på 5 Ocak Fatih Terim.
    9'
    Mahamadou Ba
    Menemen Belediyespor angriper i Adana. Mahamadou Ba fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Frispark for Adanaspor på egen banehalvdel.
    11'
    Ognjen Ozegovic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    11'
    I Adana har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Ognjen Ozegovic er på beina igjen og fortsetter kampen på 5 Ocak Fatih Terim.
    13'
    Frispark til Adanaspor på halvdelen til Menemen Belediyespor.
    14'
    Alper Akarsu signaliserer et frispark til Adanaspor.
    17'
    Berkan Firat ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    18'
    Gult kort til Menemen Belediyespor
    Mahamadou Ba (Menemen Belediyespor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    19'
    Celil Yuksel (Adanaspor) slår en corner fra høyre side på 5 Ocak Fatih Terim.
    21'
    Spillerbytte - Adanaspor
    Inn: Samuel Tetteh
    Ut: Berkan Firat
    Eyup Arin (Adanaspor) gjør sitt første bytte for dagen. Samuel Tetteh erstatter Berkan Firat.
    21'
    Alper Akarsu signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    22'
    Mazlum Demir
    Mazlum Demir (Menemen Belediyespor) pådrar seg et gult kort.
    23'
    Gult kort til Adanaspor
    Ognjen Ozegovic (Adanaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    23'
    Alper Akarsu tildeler Menemen Belediyespor en corner. Berkan Cakir sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Mål for Menemen Belediyespor!
    Adanaspor 1 - 1 Menemen Belediyespor
    Mål: Mohamed Sabbah
    Målgivende: Berkan Cakir
    Mål! bortelag utligner ved Mohamed Sabbah. Stillingen er nå 1-1. Berkan Cakir var nest sist på ballen.
    24'
    26'
    Frispark til Menemen Belediyespor på halvdelen til Adanaspor.
    28'
    29'
    Frispark i en god posisjon for Adanaspor!
    31'
    Celil Yuksel
    Adanaspor avanserer forover i Adana. Celil Yuksel avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Alper Akarsu tildeler Menemen Belediyespor en corner. Emre Batuhan Adiguzel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    35'
    Adanaspor angriper og Ognjen Ozegovic får avsluttet. Headingen treffer ikke Menemen Belediyespor-målet.
    38'
    Frispark Menemen Belediyespor.
    40'
    Ognjen Ozegovic (Adanaspor) kommer seg fri på 5 Ocak Fatih Terim, men avslutningen går utenfor.
    43'
    Skudd på mål, Adanaspor
    44'
    44'
    Adanaspor avanserer forover og Ognjen Ozegovic kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    44'
    44'
    Thomas Bruns
    Dommer Alper Akarsu gir Thomas Bruns (Adanaspor) et gult kort.
    44'
    44'
    Dommeren gir Celil Yuksel (Adanaspor) et gult kort.
    45'
    Alper Akarsu signaliserer et frispark til Adanaspor på egen banehalvdel.
    45'+1
    Samed Kaya
    Adanaspor angriper, men avslutningen til Samed Kaya går utenfor.
    45'+2
    45'+3
    Rasheed Ibrahim Akanbi (Menemen Belediyespor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på 5 Ocak Fatih Terim.
    45'+3
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Emre Ozer
    Ut: Berkan Cakir
    Berkan Cakir (Menemen Belediyespor) erstattes av Emre Ozer.
    46'
    48'
    49'
    Thomas Bruns (Adanaspor) løfter inn en corner fra venstre på 5 Ocak Fatih Terim.
    50'
    I Adana slår Thomas Bruns en corner fra venstre.
    50'
    Adanaspor 2 - 1 Menemen Belediyespor
    Mål: Evren Korkmaz
    Målgivende: Thomas Bruns
    Mål! Evren Korkmaz gir Adanaspor ledelsen 2-1 etter en velplassert heading. Flott spill fra Thomas Bruns før målet.
    50'
    Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    52'
    52'
    Samuel Tetteh
    Målsjanse! Samuel Tetteh (Adanaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    56'
    Samed Kaya
    Samed Kaya (Adanaspor) får et gult kort av dommer Alper Akarsu.
    56'
    Emre Ozer (Menemen Belediyespor) løfter inn en corner fra venstre på 5 Ocak Fatih Terim.
    56'
    Ahmet Sagat
    Ahmet Sagat (Menemen Belediyespor) header utenfor.
    56'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mohamed Sabbah (Menemen Belediyespor) vrir seg av smerte i gresset.
    58'
    Mohamed Sabbah kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på 5 Ocak Fatih Terim.
    59'
    60'
    60'
    Mahamadou Ba ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    61'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Samuel Tetteh (Adanaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    62'
    Inn: Serdar Ozkan
    Ut: Samuel Tetteh
    Samuel Tetteh, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Serdar Ozkan kommer inn for Adanaspor.
    63'
    Mahamadou Ba ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Adana.
    63'
    Inn: Cem Celik
    Ut: Mahamadou Ba
    Cenk Laleci gjør dagens andre bytte i Adana, når han tar ut Mahamadou Ba og setter inn Cem Celik.
    64'
    Alper Akarsu tildeler Adanaspor en corner. Celil Yuksel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Adanaspor 3 - 1 Menemen Belediyespor
    Mål: Samed Kaya
    Målgivende: Celil Yuksel
    Samed Kaya øker Adanaspors ledelse til 3-1! Flott spill fra Celil Yuksel før målet.
    66'
    Serdar Ozkan (Adanaspor) slår en corner fra høyre side på 5 Ocak Fatih Terim.
    67'
    Inn: Mickael Pote
    Ut: Adamu Alhassan
    Menemen Belediyespor bytter ut Adamu Alhassan med Mickael Pote. Dette er det tredje byttet som Cenk Laleci gjør i dagens kamp.
    68'
    Adanaspor 3 - 2 Menemen Belediyespor
    Mål: Ahmet Sagat
    Ahmet Sagat scorer og reduserer til 3-2 på 5 Ocak Fatih Terim.
    69'
    Adanaspor 4 - 2 Menemen Belediyespor
    Målgivende: Serdar Ozkan
    Mål! Ognjen Ozegovic gir Adanaspor en komfortabel 4-2 ledelse. Serdar Ozkan sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Mickael Pote
    Mickael Pote (Menemen Belediyespor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    74'
    Menemen Belediyespor fosser fremover, men Mickael Pote går rett i offsidefella.
    75'
    Inn: Edouard Karamo Ndiaye
    Ut: Ahmet Sagat
    Menemen Belediyespor gjør sitt fjerde bytte. Ahmet Sagat erstattes av Edouard Karamo Ndiaye.
    75'
    Inn: Batuhan Kirdaroglu
    Ut: Mohamed Sabbah
    Bytte for Menemen Belediyespor. Batuhan Kirdaroglu kommer inn for Mohamed Sabbah på 5 Ocak Fatih Terim.
    75'
    Adanaspor angriper. Ognjen Ozegovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Mickael Pote (Menemen Belediyespor) vinkes av for offside i Adana.
    79'
    Ognjen Ozegovic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    80'
    81'
    82'
    Sjanse! Adanaspor avanserer forover, men Ognjen Ozegovic avslutter utenfor.
    82'
    84'
    Inn: Ahmethan Kose
    Ut: Samed Kaya
    Adanaspor bytter ut Samed Kaya med Ahmethan Kose.
    85'
    Offside! Ognjen Ozegovic blir vinket av og Adanaspor må dermed bygge opp et nytt angrep.
    85'
    86'
    Adanaspor 5 - 2 Menemen Belediyespor
    Mål! Ognjen Ozegovic øker ledelsen til 5-2. Thomas Bruns var nest sist på ballen.
    86'
    88'
    Adanaspor 6 - 2 Menemen Belediyespor
    Mål: Ahmethan Kose
    Ahmethan Kose setter ballen i mål og øker Adanaspors ledelse til 6-2 i Adana. Thomas Bruns sto for den målgivende pasningen.
    89'
    Hjørnespark til Menemen Belediyespor
    90'+1
    Menemen Belediyespor angriper på 5 Ocak Fatih Terim. Mickael Pote header ballen i tverrliggeren!
    90'+1
    90'+1
    Adanaspors Ognjen Ozegovic blåses av for offside på 5 Ocak Fatih Terim.
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    Emre Ozer
    Emre Ozer (Menemen Belediyespor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.