I Milano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Alessandro Florenzi
    AC Milan angriper i Milano. Alessandro Florenzi fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Pierre Kalulu
    AC Milan avanserer forover i Milano. Pierre Kalulu avslutter, men treffer ikke mål.
    31'
    Frispark AC Milan.
    35'
    Venezia FC, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Alessandro Florenzi (AC Milan) header mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    Ivano Pezzuto tildeler AC Milan en corner. Sandro Tonali sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Rafael Leao
    AC Milan angriper, men avslutningen til Rafael Leao går utenfor.
    39'
    40'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    40'
    Ivano Pezzuto signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    41'
    42'
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    43'
    I Milano slår Mattia Aramu en corner fra høyre.
    45'
    Mattia Aramu (Venezia FC) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    45'
    Dor Peretz
    Dor Peretz (Venezia FC) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Venezia FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AC Milan.
    47'
    Mattia Aramu
    Målsjanse! Mattia Aramu (Venezia FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Sandro Tonali
    Sjanse! AC Milan avanserer forover, men Sandro Tonali avslutter utenfor.
    50'
    51'
    Brahim Diaz
    Brahim Diaz (AC Milan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Spillerbytte - Venezia FC
    Inn: Thomas Henry
    Ut: Francesco Forte
    Paolo Zanetti (Venezia FC) gjør sitt første bytte for dagen. Thomas Henry erstatter Francesco Forte.
    53'
    Inn: Domen Crnigoj
    Ut: Dor Peretz
    Paolo Zanetti gjør dagens andre bytte i Milano, når han tar ut Dor Peretz og setter inn Domen Crnigoj.
    53'
    55'
    55'
    I Milano slår Mattia Aramu en corner fra venstre.
    57'
    Antonio Vacca
    Venezia FC angriper, men avslutningen til Antonio Vacca går utenfor.
    57'
    Dennis Johnsen
    Dennis Johnsen (Venezia FC) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    59'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Fikayo Tomori
    Ut: Matteo Gabbia
    Matteo Gabbia (AC Milan) erstattes av Fikayo Tomori.
    59'
    Inn: Theo Hernandez
    Ut: Fode Toure
    AC Milan gjør sitt andre bytte. Fode Toure erstattes av Theo Hernandez.
    59'
    Inn: Alexis Saelemaekers
    Ut: Alessandro Florenzi
    Bytte for AC Milan. Alexis Saelemaekers kommer inn for Alessandro Florenzi på Giuseppe Meazza.
    60'
    Ivano Pezzuto signaliserer et frispark til Venezia FC.
    61'
    62'
    Spillet på Giuseppe Meazza er stoppet midlertidig fordi Alessio Romagnoli ligger nede.
    62'
    Alessio Romagnoli er tilbake i kampen igjen.
    64'
    66'
    Mål for AC Milan!
    AC Milan 1 - 0 Venezia FC
    Mål: Brahim Diaz
    Målgivende: Theo Hernandez
    Brahim Diaz dundrer ballen i mål og AC Milan tar ledelsen 1-0 på Giuseppe Meazza. Theo Hernandez sto for den målgivende pasningen.
    68'
    Inn: Pietro Pellegri
    Ut: Ante Rebic
    AC Milan bytter ut Ante Rebic med Pietro Pellegri. Dette er det fjerde byttet som Stefano Pioli gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: David Okereke
    Ut: Dennis Johnsen
    Paolo Zanetti (Venezia FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. David Okereke erstatter Dennis Johnsen.
    74'
    Inn: Pasquale Mazzocchi
    Ut: Tyronne Ebuehi
    Venezia FC bytter ut Tyronne Ebuehi med Pasquale Mazzocchi.
    74'
    Frispark Venezia FC.
    76'
    77'
    Mattia Caldara
    Dommeren gir Mattia Caldara (Venezia FC) et gult kort.
    77'
    Theo Hernandez
    AC Milan angriper. Theo Hernandez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Inn: Franck Kessie
    Ut: Brahim Diaz
    Bytte for AC Milan. Franck Kessie kommer inn for Brahim Diaz på Giuseppe Meazza.
    81'
    Inn: Tanner Tessmann
    Ut: Antonio Vacca
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Venezia FC. Inn kommer Tanner Tessmann, mens Antonio Vacca tar plass på benken.
    82'
    82'
    AC Milan 2 - 0 Venezia FC
    Mål: Theo Hernandez
    Målgivende: Alexis Saelemaekers
    AC Milan går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Theo Hernandez. Det er en fin assist fra Alexis Saelemaekers.
    82'
    86'
    86'
    89'
    David Okereke (Venezia FC) vinkes av for offside i Milano.
    89'
    Alexis Saelemaekers
    Sjanse i Milano! Alexis Saelemaekers (AC Milan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    90'+1
    Ivano Pezzuto tildeler AC Milan en corner. Sandro Tonali sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+2
    Thomas Henry
    Venezia FC fosser forover og Thomas Henry fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.