2-0
3-0
4-0
    Dagens dommer, Jorgen Daugbjerg Burchardt, blåser i gang kampen.
    Kasper Kusk (Aalborg BK) løfter inn en corner fra høyre på Aalborg Portland Park.
    4'
    Lucas Andersen
    Lucas Andersen (Aalborg BK) kommer seg fri på Aalborg Portland Park, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Lyngby BK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Aalborg BK angriper i Ålborg. Lucas Andersen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    Lyngby BK, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Aalborg BK på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for Aalborg BK!
    Aalborg BK 1 - 0 Lyngby BK
    Mål: Lucas Andersen
    Målgivende: Tom Van Weert
    Mål! Lucas Andersen gir Aalborg BK en 1-0 ledelse. Tom Van Weert sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Målet til Aalborg BK sjekkes av VAR
    13'
    Målet til Aalborg BK blir stående
    14'
    14'
    Målet til Aalborg BK blir annullert
    15'
    Tom Van Weert (Aalborg BK) vinkes av for offside i Ålborg.
    15'
    Frisparket tildelt Aalborg BK er farlig nær Lyngby BKs målområde.
    17'
    Jakob Ahlmann
    Jakob Ahlmann (Aalborg BK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Aalborg BK angriper i Ålborg, men blir avblåst for offside.
    21'
    Rasmus Thellufsen Pedersen
    Lyngby BK avanserer forover i Ålborg. Rasmus Pedersen avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Frispark til Lyngby BK på halvdelen til Aalborg BK.
    25'
    Frispark Aalborg BK.
    26'
    Lucas Andersen skyter i stolpen! Stor sjanse for Aalborg BK i Ålborg.
    27'
    27'
    28'
    Frispark for Lyngby BK på egen banehalvdel.
    28'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Lyngby BK.
    30'
    Sjanse! Lyngby BK avanserer forover, men Rasmus Pedersen avslutter utenfor.
    31'
    33'
    Gult kort til Aalborg BK
    Jakob Ahlmann (Aalborg BK) pådrar seg et gult kort.
    33'
    En av Aalborg BKs spillere går i offside.
    35'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Lyngby BK på egen banehalvdel.
    36'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt tildeler Aalborg BK en corner. Kasper Kusk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Kasper Kusk
    Kasper Kusk (Aalborg BK) kommer til avslutning på Aalborg Portland Park - i stolpen! Oi, oi, oi.
    43'
    Aalborg BK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Aalborg BK 2 - 0 Lyngby BK
    Mål: Tom Van Weert
    Målgivende: Kristoffer Pallesen
    Mål! Tom Van Weert øker Aalborg BKs ledelse til 2-0 på Aalborg Portland Park. Flott spill fra Kristoffer Pallesen før målet.
    45'
    Lyngby BK fosser fremover, men Jens Martin Gammelby går rett i offsidefella.
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    Mathias Ross
    Mathias Ross Jensen (Aalborg BK) får et gult kort av dommer Jorgen Daugbjerg Burchardt.
    45'
    46'
    Spillerbytte - Lyngby BK
    Inn: Lasse Emil Nielsen
    Ut: Jens Martin Gammelby
    46'
    Inn: Svenn Crone
    Ut: Kasper Poul Molgaard Jorgensen
    46'
    I Ålborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    Magnus Warming
    Magnus Warming (Lyngby BK) avanserer forover på Aalborg Portland Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    Aalborg BK, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Magnus Warming (Lyngby BK) slår en corner fra høyre side på Aalborg Portland Park.
    51'
    I Ålborg slår Victor Torp en corner fra høyre.
    51'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt tildeler Lyngby BK en corner. Victor Torp sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Iver Fossum
    Målsjanse! Iver Fossum (Aalborg BK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Magnus Christensen
    Aalborg BK angriper, men avslutningen til Magnus Christensen går utenfor.
    60'
    Jacob Rinne ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    62'
    Aalborg BK slipper å klare seg uten Jacob Rinne som kommer tilbake på banen i Ålborg.
    63'
    Spillerbytte - Aalborg BK
    Inn: Pedro Ferreira
    Ut: Lucas Andersen
    Bytte for Aalborg BK. Pedro Ferreira kommer inn for Lucas Andersen på Aalborg Portland Park.
    64'
    Inn: Marcus Hannesbo
    Ut: Jakob Ahlmann
    Marti Cifuentes (Aalborg BK) gjør sitt andre bytte for dagen. Marcus Hannesbo erstatter Jakob Ahlmann.
    64'
    64'
    65'
    66'
    Marcus Hannesbo
    Aalborg BK angriper og Marcus Hannesbo får avsluttet. Headingen treffer ikke Lyngby BK-målet.
    67'
    Aalborg BK angriper, men blir avblåst for offside.
    67'
    Kasper Kusk
    Kasper Kusk (Aalborg BK) kommer til en målsjanse på Aalborg Portland Park, men klarer ikke å score.
    69'
    Inn: Tim Prica
    Ut: Tom Van Weert
    Aalborg BK gjør sitt tredje bytte. Tom Van Weert erstattes av Tim Prica.
    69'
    Inn: Frederik Borsting
    Ut: Mathias Ross
    Mathias Ross Jensen (Aalborg BK) erstattes av Frederik Borsting.
    69'
    71'
    Inn: Magnus Kaastrup Larsen
    Ut: Emil Kornvig
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lyngby BK. Inn kommer Magnus Kaastrup, mens Emil Kornvig tar plass på benken.
    71'
    Aalborg BK angriper i Ålborg. Marcus Hannesbo fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    74'
    77'
    Aalborg BK angriper. Marcus Hannesbo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Kasper Kusk (Aalborg BK) løfter inn en corner fra venstre på Aalborg Portland Park.
    78'
    Magnus Kaastrup Larsen
    Sjanse i Ålborg! Magnus Kaastrup (Lyngby BK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    78'
    78'
    Aalborg BK 3 - 0 Lyngby BK
    Mål: Tim Prica
    Målgivende: Kasper Kusk
    Mål! Aalborg BK øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Tim Prica på Aalborg Portland Park. Kasper Kusk var nest sist på ballen.
    80'
    81'
    Inn: Justin Shaibu
    Ut: Magnus Warming
    Lyngby BK bytter ut Magnus Warming med Justin Shaibu.
    81'
    82'
    I Ålborg slår Victor Torp en corner fra venstre.
    82'
    Tim Prica
    Målsjanse på Aalborg Portland Park! Tim Prica fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    84'
    Inn: Martin Samuelsen
    Ut: Kasper Kusk
    Marti Cifuentes gjør dagens femte bytte i Ålborg, når han tar ut Kasper Kusk og setter inn Martin Samuelsen.
    84'
    85'
    85'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tim Prica (Aalborg BK) vrir seg av smerte i gresset.
    86'
    87'
    Tim Prica er tilbake på banen igjen.
    88'
    Aalborg BK 4 - 0 Lyngby BK
    Mål! Tim Prica gir Aalborg BK en komfortabel 4-0 ledelse.
    88'
    90'
    90'
    90'+1
    90'+2
    Dommer Jorgen Daugbjerg Burchardt ser at linjemannen løfter flagget, og Aalborg BKs Martin Samuelsen blåses av for offside.