Nederland (4-3-3): van Veenendaal - Folkertsma, van der Gragt, Nouwen, Jansen - Spitse, van de Donk, Groenen - Roord, Miedema, Martens
    Norge (4-4-2): Fiskerstrand - Moe Wold, Hansen, Thorisdottir, Blakstad - Maanum, Syrstad Engen, Bøe Risa, Sævik - Utland, Thorsnes.
    Ingrid Moe Wold takker for seg på landslaget etter kveldens kamp mot Nederland. Hun har 77 landslagskamper med flagget på brystet.
    Kveldens kamp spilles på Twentes hjemmebane, De Grolsch Veste.
    Nederland er rangert som verdens tredje beste landslag. Norge er nummer 12 på den samme rankingen.
    Nederlenderne er naturlige favoritter i kveldens kamp, men gikk på et overraskende 1-0-tap mot Italia forrige uke.
    Norge har gode minner mot Nederland. Forrige gang lagene møttes var i 2018. Den gangen vant Norge 2-1 og kvalifiserte seg med det til fotball-VM. Ingvild Syrstad Engen og Isabell Herlovsen scoret Norges mål.
    Norge møtte Sverige forrige torsdag. Det var den første kampen under denne landslagssamlingen. Der ble det svensk seier 1-0.
    Det nærmer seg kampstart når den norske nasjonalsangen runger utover stadion.
    Moe Wold får en blomsterbukket av nederlenderne. Leder straks ut Norge for siste gang.
    Vi er i gang i Nederland!
    1'
    Det kjempes hardt på midtbanen. Innkast til hjemmelaget.
    2'
    Frispark til Nederland nå, langt fra Norges mål.
    2'
    De oransje kommer til innlegg. Ender med corner.
    3'
    Hjørnespark til Nederland
    3'
    Ingen som kommer på den corneren.
    3'
    Det er Nederland som presser her innledningsvis. Norge faller dypt i banen.
    4'
    Martens utfordrer Moe Wold. Backen stopper Barcelona-stjernen, men må gi bort en corner.
    5'
    5'
    Tar den kort, men legger inn til slutt. Fiskerstrand plukker den greit.
    5'
    Maanum får slått inn fra kanten og det blir en stor norsk sjanse! Utland er på den, men kommer litt for tett på keeper som redder.
    6'
    Og der sitter den neste for Nederland! Norge klumser noe voldsomt i forsvar ved Thorisdottir og plutselig er Groenen alene med keeper. Fiskerstrand får reddet den.
    8'
    Svinger voldsomt frem og tilbake her. To angrepsvillige lag.
    9'
    Og der får Miedema en stor sjanse! Kommer seg gjennom og får skutt fra spiss vinkel. Fiskerstrand har posisjonert seg godt.
    11'
    Nederland skal spille OL senere i sommer. Dette er trolig deres siste treningskamp før mesterskapet.
    11'
    van de Donk tester skuddfoten fra distanse. Ikke veldig farlig
    12'
    Martens fra distanse denne gangen. Litt bedre forsøk enn fra lagvenninnen, men fortsatt over mål.
    13'
    Mål for Nederland!
    Nederland 1 - 0 Norge
    Mål: Vivianne Miedema
    Målgivende: Lieke Martens
    Miedema curler den strøkent i hjørnet! Den rekker ikke Fiskerstrand bort på.
    14'
    Fiskerstrand ute som sweeper og stopper en nederlandsk overgang.
    17'
    Frispark til Nederland i midtsirkelen.
    17'
    19'
    Norge klarerer ut til en ny corner.
    19'
    19'
    Martens spiller til Miedema i feltet, men stjernespissen klarer ikke å komme seg videre denne gangen.
    21'
    Martens trekker seg inn i banen og fyrer løs, men den går en liten meter over krysset.
    21'
    Vi er vant til å se Blakstad i en offensiv rolle på klubblaget, men på landslaget brukes hun ofte som back. Kommer seg likevel høyt opp på kanten av og til.
    23'
    Nederland får lagt inn fra venstre, men Thorisdottir header unna.
    25'
    Thorsnes kommer til avslutning etter et hurtig norsk angrep. Drar seg forbi en motstander før skuddet kommer, men det blir for upresist.
    27'
    Frispark til Nederland på kanten.
    27'
    Svakt slått av Spitse. Norge får ballen unna.
    28'
    Syrstad Engen med et skudd fra distanse. Får godt treff mot hjørnet, men keeper holder den.
    30'
    Et kvarter igjen av denne omgangen, hvor Nederland har vært det klart beste laget. Kan Norge likevel få en scoring før pause?
    31'
    Hjemmelaget kommer seg gjennom det norske forsvaret. Folkertsma får skutt fra spiss vinkel, men Fiskerstrand er våken.
    32'
    Norge er uten Reiten, Graham Hansen og Mjelde i denne kampen. Er jo en klar svekkelse for Martin Sjögrens mannskap.
    33'
    Frispark til Nederland utenfor 16-meteren.
    34'
    Nederland 2 - 0 Norge
    Mål: Sherida Spitse
    WOW! For en scoring av Spitse! Banker det frisparket i lengste kryss, over en utspilt Fiskerstrand. Der sa det PANG fra den tidligere Vålerenga-spilleren.
    35'
    Dette er tøff læring for det norske laget. Har blitt utspilt i denne omgangen.
    37'
    39'
    Får ikke noe ut av den hardt slåtte corneren.
    39'
    Norge bryter på Nederlands halvdel, men hjemmelaget får ryddet opp når de gir til corner.
    42'
    Hjørnespark til Norge
    42'
    Det er en godt slått corner, men keeper plukker den likevel.
    42'
    Det går alltid fort fremover med Nederland. Keeper banker ballen langt, men Norge har kontroll.
    43'
    Martens kommer til skudd etter en nederlandsk overgang. Men avslutningen blokkeres.
    45'+1
    Spillerbytte - Nederland
    Inn: Shanice van de Sanden
    Ut: Lieke Martens
    46'
    Enorm sjanse for innbytteren! Kommer alene med keeper, men Fiskerstrand redder fint.
    48'
    Fin overgangsmulighet for Norge, men den stoppes før det blir farlig.
    49'
    Nederland 3 - 0 Norge
    Mål: Jill Roord
    Målgivende: Daniëlle van de Donk
    Nederland kommer til innlegg fra kanten, men Thorisdottir header unna. Det kommer imidlertid en ny oransje bølge og der sitter nummer tre for hjemmelaget. Roord som prikker den i hjørnet.
    51'
    Norge scorer selvmål!
    Nederland 4 - 0 Norge
    Mål: Ingrid Wold
    Norge blir ydmyket av Nederland. Skuddet fra Janssen som legger inn via Moe Wold, som er uheldig og styrer den i eget nett over Fiskerstrand.
    53'
    De norske spillerne samler seg i en sirkel. En liten alvorsprat.
    54'
    Dette er brutalt for Norge. Blir filleristet i denne treningskampen.
    56'
    Nederland 5 - 0 Norge
    Arsenal-stjernen drar av en norsk forsvarer og banker inn kveldens femte for hjemmelaget.
    58'
    Blakstad er med offensivt, men ender opp med å lage frispark på kanten.
    59'
    Inn: Merel Dongen
    Ut: Stefanie Van der Gragt
    61'
    Inn: Lineth Beerensteyn
    Ut: Vivianne Miedema
    62'
    Utland med fint forarbeid på kanten, men det er ikke nok spillere i feltet.
    63'
    Spillerbytte - Norge
    Inn: Elisabeth Terland
    Ut: Lisa-Marie Utland
    64'
    Ut: Karina Sævik
    64'
    En sjelden norsk avslutning. Terland som kommer seg til skudd der, men grei redning for keeper.
    65'
    Terland med en ny farlig avslutning! Reddes til corner.
    66'
    66'
    Får ingenting ut av corneren.
    67'
    Gult kort til Norge
    Amalie Eikeland
    67'
    Det er Nederland som fortsetter å presse.
    72'
    Ny mulighet for Roord, men Fiskerstrand tar den.
    72'
    Nederland 6 - 0 Norge
    Mål: Shanice van de Sanden
    Fint nederlandsk spill sender Van de Sanden gjennom mot keeper. Løfter den over Fiskerstrand.
    73'
    Dette går mot tidenes største norske tap. Aldri tidligere har de norske fotballkvinnene tapt med seks mål.