Jair68'
2-1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Filip Valencic
    HJK Helsinki angriper. Filip Valencic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Lucas Lingman
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Lucas Lingman avslutter på mål, men greier ikke å score.
    3'
    3'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dylan Murnane (HJK Helsinki) vrir seg av smerte i gresset.
    4'
    Tampereen Ilves må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra HJK Helsinki.
    4'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    6'
    Dylan Murnane er på beina igjen og fortsetter kampen.
    6'
    Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Filip Valencic
    Målgivende: Yanga Balison
    Mål! HJK Helsinki tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Filip Valencic på Helsinki Football Stadium. Det er en fin assist fra David Browne.
    8'
    I Helsingfors slår Riku Riski en corner fra venstre.
    10'
    Dylan Murnane vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    12'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    12'
    Dylan Murnane er tilbake i kampen igjen.
    13'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    14'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Helsingfors fordi Riku Riski får behandling for en skade på banen.
    15'
    HJK Helsinki slipper å klare seg uten Riku Riski som kommer tilbake på banen igjen.
    16'
    Filip Valencic (HJK Helsinki) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    21'
    HJK Helsinki angriper, men Roope Riski vinkes av for offside.
    25'
    Jair
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Jair fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Roope Riski
    Roope Riski (HJK Helsinki) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Offside! Roope Riski blir vinket av og HJK Helsinki må dermed bygge opp et nytt angrep.
    31'
    Frispark Tampereen Ilves.
    33'
    Miska Rautiola
    Tampereen Ilves angriper, men avslutningen til Miska Rautiola går utenfor.
    34'
    HJK Helsinki scorer selvmål!
    HJK Helsinki 1 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Dylan Murnane
    Selvmål! En sønderknust Dylan Murnane setter ballen i eget mål. Dermed står det 1-1.
    35'
    Patrick Loa Loa
    Patrick Steve Loa Loa (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til HJK Helsinki.
    42'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    45'+1
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Tuure Siira
    Tuure Siira (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+1
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Janne Saksela
    Ut: Dylan Murnane
    Toni Koskela gjør dagens første bytte i Helsingfors, når han tar ut Dylan Murnane og setter inn Janne Saksela.
    46'
    Janne Saksela
    Målsjanse! Janne Saksela (HJK Helsinki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    48'
    Sjanse i Helsingfors! Miska Rautiola (Tampereen Ilves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    49'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Joni Hyytia tildeler Tampereen Ilves en corner. Teemu Jantti sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Joni Hyytia tildeler Tampereen Ilves en corner. Joona Veteli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Eetu Vertainen
    Eetu Vertainen (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    51'
    Riku Riski
    HJK Helsinki angriper, og Riku Riski sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    52'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Riku Riski (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    55'
    Roope Riski (HJK Helsinki) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Helsinki Football Stadium.
    56'
    Roope Riski kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Helsinki Football Stadium.
    59'
    I Helsingfors slår Riku Riski en corner fra høyre.
    62'
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! Lucas Lingman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    Riku Riski (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    62'
    63'
    HJK Helsinki avanserer forover i Helsingfors. Janne Saksela avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    64'
    Frispark i en god posisjon for HJK Helsinki!
    64'
    Kalle Katz
    Kalle Katz (Tampereen Ilves) pådrar seg et gult kort.
    65'
    65'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    HJK Helsinki 2 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Jair
    Målgivende: Riku Riski
    Mål! Jair gir HJK Helsinki ledelsen 2-1 i Helsingfors. Flott spill fra Riku Riski før målet.
    68'
    72'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Taha Ozcelik
    Ut: Tuure Siira
    Tampereen Ilves bytter ut Tuure Siira med Taha Ozcelik.
    73'
    Inn: Noel Hasa
    Ut: Teemu Jantti
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Noel Hasa, mens Teemu Jantti tar plass på benken.
    73'
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Eetu Vertainen avslutter utenfor.
    74'
    Joni Hyytia tildeler HJK Helsinki en corner. Lucas Lingman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    Riku Riski
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Riku Riski fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Hernan Luna
    Ut: Eric Oteng
    Jarkko Wiss (Tampereen Ilves) gjør sitt tredje bytte for dagen. Hernan Luna erstatter Eric Oteng.
    78'
    Inn: Momodou Sarr
    Ut: Patrick Loa Loa
    Patrick Steve Loa Loa (Tampereen Ilves) erstattes av Momodou Sarr.
    78'
    79'
    82'
    Roope Riski
    Målsjanse til HJK Helsinki! Roope Riski treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Tampereen Ilves.
    83'
    Inn: Linus Ronnberg
    Ut: Eetu Vertainen
    Bytte for Tampereen Ilves. Linus Ronnberg kommer inn for Eetu Vertainen på Helsinki Football Stadium.
    83'
    Inn: Atomu
    Ut: Filip Valencic
    HJK Helsinki bytter ut Filip Valencic med Atomu Tanaka. Dette er det andre byttet som Toni Koskela gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Anthony Olusanya
    Ut: Riku Riski
    HJK Helsinki gjør sitt tredje bytte. Riku Riski erstattes av Anthony Olusanya.
    85'
    86'
    Yanga Balison
    David Browne (HJK Helsinki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    87'
    I Helsingfors slår Atomu Tanaka en corner fra venstre.
    88'
    89'
    Anthony Olusanya
    HJK Helsinki fosser forover og Anthony Olusanya fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.