Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    Frispark i en god posisjon for Tampereen Ilves!
    Mikko Viitikko (FC Lahti) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    8'
    En av Tampereen Ilvess spillere blir avblåst for offside på Lahti Stadium.
    11'
    Lassi Forss
    FC Lahti angriper. Lassi Forss får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    14'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Teemu Jantti (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Lahti Stadium.
    16'
    Eetu Vertainen
    Målsjanse! Eetu Vertainen (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til FC Lahti.
    17'
    Teemu Jantti
    Teemu Jantti (Tampereen Ilves) header mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    Straffe til Tampereen Ilves!
    20'
    Eetu Vertainen (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Lahti Stadium, men klarer ikke å score.
    21'
    Tampereen Ilves fikk tildelt et straffespark som Eetu Vertainen mislyktes med å sette i mål!
    22'
    Frispark FC Lahti.
    22'
    FC Lahti fosser fremover, men Macoumba Kandji går rett i offsidefella.
    23'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    24'
    Dommer Oskari Hamalainen ser at linjemannen løfter flagget, og Tampereen Ilvess Eric Oteng blåses av for offside.
    26'
    Mål for Tampereen Ilves!
    FC Lahti 0 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Eric Oteng
    Målgivende: Eetu Vertainen
    Mål! Eric Oteng gir Tampereen Ilves en 0-1 ledelse. Eetu Vertainen sto for den målgivende pasningen.
    26'
    Chinedu Geoffrey
    FC Lahti angriper i Lahti. Geoffrey Charles avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    30'
    I Lahti slår Javi Hervas en corner fra høyre.
    33'
    Hernan Luna
    På Lahti Stadium fyrer Hernan Luna (Tampereen Ilves) av et skudd - i stolpen!
    34'
    Hernan Luna
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Hernan Luna avslutter utenfor.
    35'
    Mål for FC Lahti!
    FC Lahti 1 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Jasin Assehnoun
    Målgivende: Loorents Hertsi
    Mål! Jasin Assehnoun utligner til 1-1. Loorents Hertsi var nest sist på ballen.
    36'
    37'
    40'
    FC Lahtis Geoffrey Charles blåses av for offside på Lahti Stadium.
    42'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Lahti Stadium.
    43'
    FC Lahti 2 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Chinedu Geoffrey
    Målgivende: Eemeli Virta
    Geoffrey Charles dundrer ballen i mål og FC Lahti tar ledelsen 2-1 på Lahti Stadium. Flott spill fra Eemeli Virta før målet.
    44'
    Loorents Hertsi
    Målsjanse til FC Lahti! Loorents Hertsi treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    48'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    49'
    I Lahti har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Oskari Hamalainen tildeler Tampereen Ilves en corner. Teemu Jantti sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Oskari Hamalainen tildeler Tampereen Ilves en corner. Joona Veteli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Patrick Loa Loa
    Patrick Steve Loa Loa (Tampereen Ilves) avanserer forover på Lahti Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Javi Hervas
    Javi Hervas (FC Lahti) mottar sitt første gule kort for dagen på Lahti Stadium.
    56'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Lahti Stadium.
    56'
    I Lahti slår Teemu Jantti en corner fra høyre.
    58'
    59'
    Offside! Hernan Luna blir vinket av og Tampereen Ilves må dermed bygge opp et nytt angrep.
    62'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Jean Carlos Blanco Becerra
    Ut: Patrick Loa Loa
    Patrick Steve Loa Loa (Tampereen Ilves) erstattes av Jean Carlos Blanco.
    62'
    Inn: Leo Kyllonen
    Ut: Hernan Luna
    Tampereen Ilves bytter ut Hernan Luna med Leo Kyllonen.
    62'
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til Tampereen Ilves.
    63'
    Jasin Assehnoun
    Sjanse til FC Lahti! Jasin Assehnoun er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    64'
    Jasin Assehnoun (FC Lahti) slår en corner fra venstre side på Lahti Stadium.
    65'
    66'
    Kan Tampereen Ilves utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    67'
    Tatu Miettunen
    Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Lahti Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    68'
    68'
    Inn: Roger Mauricio Torres Hoya
    Ut: Eric Oteng
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Roger Torres, mens Eric Oteng tar plass på benken.
    69'
    Inn: Oiva Jukkola
    Ut: Eetu Vertainen
    Tampereen Ilves gjør sitt fjerde bytte. Eetu Vertainen erstattes av Oiva Jukkola.
    69'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    71'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Matti Klinga
    Ut: Eemeli Virta
    FC Lahti bytter ut Eemeli Virta med Matti Klinga. Dette er det første byttet som Ilir Zeneli gjør i dagens kamp.
    71'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Lahti.
    74'
    75'
    Inn: Altin Zeqiri
    Ut: Loorents Hertsi
    Ilir Zeneli (FC Lahti) gjør sitt andre bytte for dagen. Altin Zeqiri erstatter Loorents Hertsi.
    75'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Roger Mauricio Torres Hoya
    Dommeren gir Roger Torres (Tampereen Ilves) et gult kort.
    76'
    Inn: Vigori Jean Jaures Gbe
    Ut: Doni Arifi
    Bytte for Tampereen Ilves. Vigori Jean Jaures Gbe kommer inn for Doni Arifi på Lahti Stadium.
    77'
    Joona Veteli
    Tampereen Ilves avanserer forover i Lahti. Joona Veteli avslutter, men treffer ikke mål.