Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    1'
    Mattias Gestranius tildeler Seinajoen JK en corner. Pyry Petteri Hannola sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Seinajoen JK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    2'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til FC Honka på egen banehalvdel.
    4'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til FC Honka.
    5'
    Niklas Pyyhtia (FC Honka) slår en corner fra høyre side på Tapiolan Urheilupuisto.
    8'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Tapiolan Urheilupuisto.
    10'
    Rodrigo Arciero
    Seinajoen JK angriper på Tapiolan Urheilupuisto, men Rodrigo Arciero header utenfor.
    16'
    FC Honka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    I Espoo slår Pyry Petteri Hannola en corner fra høyre.
    22'
    Jake Mario Jervis
    Sjanse i Espoo! Jake Jervis (Seinajoen JK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    FC Honka, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    I Espoo slår Pyry Petteri Hannola en corner fra venstre.
    27'
    Frispark for FC Honka på egen banehalvdel.
    27'
    I Espoo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Lucas Kaufmann (FC Honka) løfter inn en corner fra høyre på Tapiolan Urheilupuisto.
    31'
    Frisparket tildelt FC Honka er farlig nær Seinajoen JKs målområde.
    32'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Pyry Petteri Hannola
    Dommer Mattias Gestranius viser Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) det gule kortet.
    32'
    Lucas Kaufmann
    FC Honka angriper, men avslutningen til Lucas Kaufmann går utenfor.
    33'
    34'
    Mattias Gestranius tildeler FC Honka en corner. Lucas Kaufmann sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Demba Savage
    Demba Savage (FC Honka) header utenfor.
    37'
    39'
    Skade: Seinajoen JK
    40'
    Tilbake fra skade: Seinajoen JK
    40'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Matias Vainionpaa
    Ut: Ville Tikkanen
    Seinajoen JK bytter ut Ville Tikkanen med Matias Vainionpaa.
    41'
    Murilo
    Dommer Mattias Gestranius gir Murilo (Seinajoen JK) et gult kort.
    42'
    Seinajoen JK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Honka.
    43'
    Frispark i en god posisjon for FC Honka!
    43'
    44'
    48'
    Kan Seinajoen JK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    48'
    Seinajoen JK angriper på Tapiolan Urheilupuisto og Pyry Petteri Hannola skyter i stolpen!
    50'
    Skade: FC Honka
    50'
    Frispark FC Honka.
    51'
    Tilbake fra skade: FC Honka
    53'
    56'
    56'
    57'
    58'
    Inn: Emmanuel Ledesma
    Ut: Gustaf Backaliden
    Jani Honkavaara gjør dagens andre bytte i Espoo, når han tar ut Gustaf Backaliden og setter inn Emmanuel Ledesma.
    59'
    Inn: Nooa Laine
    Ut: Jude Arthur
    Seinajoen JK gjør sitt tredje bytte. Jude Arthur erstattes av Nooa Laine.
    59'
    Det blir farlig! Frispark for Seinajoen JK er nær straffområde.
    61'
    Gult kort til FC Honka
    Duarte Cartaxo Tammilehto
    Dommeren gir Duarte Tammilehto (FC Honka) et gult kort.
    61'
    62'
    64'
    Sjanse! Seinajoen JK avanserer forover, men Jake Jervis avslutter utenfor.
    65'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til FC Honka like utenfor Seinajoen JK-området.
    67'
    Cristian Valencia
    Cristian Valencia (Seinajoen JK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    67'
    Niklas Pyyhtia
    Niklas Pyyhtia (FC Honka) kommer til en målsjanse på Tapiolan Urheilupuisto, men klarer ikke å score.
    68'
    Spillerbytte - FC Honka
    Inn: Jonas Levanen
    Ut: Edmund Arko-Mensah
    Vesa Vasara gjør dagens første bytte i Espoo, når han tar ut Edmund Arko-Mensah og setter inn Jonas Levanen.
    68'
    Inn: Nasiru Banahene
    Ut: Rui Manuel Muati Modesto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Honka. Inn kommer Nasiru Banahene, mens Rui Manuel Muati Modesto tar plass på benken.
    68'
    71'
    Frispark til FC Honka på halvdelen til Seinajoen JK.
    73'
    En av FC Honkas spillere går i offside.
    75'
    FC Honka avanserer forover i Espoo. Niklas Pyyhtia avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    I Espoo slår Emmanuel Ledesma en corner fra venstre.
    81'
    Rodrigo Arciero (Seinajoen JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Inn: Otso Koskinen
    Ut: Niklas Pyyhtia
    Vesa Vasara (FC Honka) gjør sitt tredje bytte for dagen. Otso Koskinen erstatter Niklas Pyyhtia.
    82'
    Emmanuel Ledesma (Seinajoen JK) slår en corner fra venstre side på Tapiolan Urheilupuisto.
    83'
    Mattias Gestranius tildeler Seinajoen JK en corner. Emmanuel Ledesma sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    84'
    Inn: Juan Diego Alegria Arango
    Ut: Jean Marie Dongou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Honka. Inn kommer Juan Diego Alegria Arango, mens Jean Marie Dongou tar plass på benken.
    85'
    Inn: Dani Hatakka
    Ut: Duarte Cartaxo Tammilehto
    Vesa Vasara (FC Honka) gjør sitt femte bytte for dagen. Dani Hatakka erstatter Duarte Tammilehto.
    85'
    Inn: Tuco
    Ut: Joonas Lepisto
    Bytte for Seinajoen JK. Tuco kommer inn for Joonas Lepisto på Tapiolan Urheilupuisto.
    86'
    Lucas Kaufmann (FC Honka) slår en corner fra venstre side på Tapiolan Urheilupuisto.
    89'
    89'
    90'
    Mål for Seinajoen JK!
    FC Honka 0 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Emmanuel Ledesma
    Emmanuel Ledesma setter ballen i nettet og Seinajoen JK leder nå 0-1.
    90'+1
    90'+3
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.