Dagens dommer, Joni Hyytia, blåser i gang kampen.
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    3'
    AC Oulu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    10'
    I Helsingfors slår Lucas Lingman en corner fra venstre.
    10'
    Filip Valencic
    HJK Helsinki avanserer forover i Helsingfors. Filip Valencic avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 1 - 0 AC Oulu
    Mål: Filip Valencic
    Målgivende: Luis Murillo
    Mål! HJK Helsinki tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Filip Valencic på Helsinki Football Stadium. Luis Murillo sto for den målgivende pasningen.
    14'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til AC Oulu.
    15'
    HJK Helsinki fosser fremover, men Joni Hyytia blåser for offside på Helsinki Football Stadium.
    16'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    20'
    Yanga Balison
    David Browne (HJK Helsinki) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    21'
    HJK Helsinkis Luis Henrique blåses av for offside på Helsinki Football Stadium.
    22'
    Målsjanse til HJK Helsinki! David Browne treffer mål, men keeper redder.
    24'
    AC Oulu, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Filip Valencic (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    24'
    Atomu
    Målsjanse! Atomu Tanaka (HJK Helsinki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Joni Hyytia tildeler HJK Helsinki en corner. Filip Valencic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Frispark HJK Helsinki.
    28'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Joni Hyytia tildeler HJK Helsinki en corner. Atomu Tanaka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Frispark AC Oulu.
    35'
    Terho
    Casper Terho (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    37'
    Aapo Heikkila
    Sjanse til AC Oulu! Aapo Heikkila er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Riku Riski
    Riku Riski (HJK Helsinki) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    45'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Janne Saksela
    Ut: Terho
    Toni Koskela gjør dagens første bytte i Helsingfors, når han tar ut Casper Terho og setter inn Janne Saksela.
    46'
    Frispark for AC Oulu på egen banehalvdel.
    56'
    HJK Helsinki 2 - 0 AC Oulu
    Mål: Luis Henrique
    Mål! HJK Helsinki øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Luis Henrique på Helsinki Football Stadium.
    58'
    HJK Helsinki 3 - 0 AC Oulu
    Målgivende: Janne Saksela
    Mål! Luis Henrique (HJK Helsinki) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 3-0 på Helsinki Football Stadium. Flott spill fra Janne Saksela før målet.
    60'
    Spillerbytte - AC Oulu
    Inn: Fareed Sadat
    Ut: Jere Kallinen
    AC Oulu bytter ut Jere Kallinen med Fareed Sadat. Dette er det første byttet som Jyrki Ahola gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Samu Alanko
    Ut: Kevin Larsson
    Bytte for AC Oulu. Samu Alanko kommer inn for Kevin Larsson på Helsinki Football Stadium.
    61'
    Fareed Sadat
    AC Oulu fosser forover og Fareed Sadat fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    65'
    65'
    Frisparket tildelt AC Oulu er farlig nær HJK Helsinkis målområde.
    66'
    Inn: Markus Halsti
    Ut: Atomu
    HJK Helsinki gjør sitt andre bytte. Atomu Tanaka erstattes av Markus Halsti.
    66'
    Roger Bonet
    Sjanse! AC Oulu avanserer forover, men Roger Bonet avslutter utenfor.
    67'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til AC Oulu på egen banehalvdel.
    70'
    Inn: Niklas Jokelainen
    Ut: Severi Kahkonen
    Jyrki Ahola (AC Oulu) gjør sitt tredje bytte for dagen. Niklas Jokelainen erstatter Severi Kahkonen.
    70'
    Inn: Otso Liimatta
    Ut: Anselmi Mikael Nurmela
    Jyrki Ahola (AC Oulu) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Otso Liimatta erstatter Anselmi Nurmela.
    70'
    I Helsingfors slår Otso Liimatta en corner fra venstre.
    72'
    Mål for AC Oulu!
    HJK Helsinki 3 - 1 AC Oulu
    Mål: Miika Koskela
    Målgivende: Otso Liimatta
    Mål! AC Oulu reduserer til 3-1 på Helsinki Football Stadium. Miika Koskela raget høyest og headet ballen i mål. Otso Liimatta var nest sist på ballen.
    72'
    74'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    76'
    Otso Liimatta
    AC Oulu angriper i Helsingfors. Otso Liimatta avslutter på mål, men greier ikke å score.
    76'
    76'
    Otso Liimatta (AC Oulu) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    77'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Gult kort til AC Oulu
    Jarkko Hurme
    Jarkko Hurme (AC Oulu) pådrar seg et gult kort.
    80'
    Inn: Anthony Olusanya
    Ut: Luis Henrique
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Anthony Olusanya, mens Luis Henrique tar plass på benken.