0-1
Tenho90'+2
0-2
    Riku Riski
    HJK Helsinki avanserer forover i Seinajoki. Riku Riski avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    Hjørnespark til HJK Helsinki
    7'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    11'
    Frispark
    11'
    Skudd på mål, Seinajoen JK
    13'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    15'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Lucas Lingman
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    24'
    Filip Valencic
    Målsjanse! Filip Valencic (HJK Helsinki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Seinajoen JK.
    26'
    Hjørnespark til Seinajoen JK
    28'
    28'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Daniel O'Shaughnessy
    Daniel O'Shaughnessy (HJK Helsinki) kommer seg fri på Omasp Stadion, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Yanga Balison
    Sjanse i Seinajoki! David Browne (HJK Helsinki) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Atomu
    Målsjanse til HJK Helsinki! Atomu Tanaka treffer mål, men keeper redder.
    34'
    35'
    36'
    Murilo
    Sjanse til Seinajoen JK! Murilo er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    38'
    39'
    39'
    41'
    42'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til HJK Helsinki like utenfor Seinajoen JK-området.
    42'
    Murilo
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki. Murilo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på Omasp Stadion, men klarer ikke å score.
    44'
    45'
    51'
    52'
    En av Seinajoen JKs spillere går i offside.
    52'
    53'
    Dennis Antamo tildeler Seinajoen JK en corner. Emmanuel Ledesma sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    Cristian Valencia
    I Seinajoki header Cristian Valencia (Seinajoen JK) mot mål, men ballen går utenfor.
    55'
    55'
    Riku Riski
    Sjanse! HJK Helsinki avanserer forover, men Riku Riski avslutter utenfor.
    59'
    Filip Valencic (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Omasp Stadion.
    60'
    Atomu
    HJK Helsinki angriper, men avslutningen til Atomu Tanaka går utenfor.
    60'
    Frispark Seinajoen JK.
    61'
    Seinajoen JK avanserer forover på Omasp Stadion og Cristian Valencia kommer til avslutning. Headingen blir klarert av HJK Helsinki.
    62'
    62'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    62'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Valtteri Moren
    Valtteri Moren (HJK Helsinki) får et gult kort av dommer Dennis Antamo.
    62'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Jude Arthur
    Jude Arthur (Seinajoen JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    63'
    Dennis Antamo tildeler HJK Helsinki en corner. Filip Valencic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Riku Riski
    Riku Riski (HJK Helsinki) avanserer forover på Omasp Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    Frisparket tildelt HJK Helsinki er farlig nær Seinajoen JKs målområde.
    67'
    Skudd utenfor mål, HJK Helsinki
    68'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Bubacar Djalo
    Ut: Atomu
    Atomu Tanaka (HJK Helsinki) erstattes av Bubacar Djalo.
    68'
    Inn: Terho
    Ut: Riku Riski
    Toni Koskela (HJK Helsinki) gjør sitt andre bytte for dagen. Casper Terho erstatter Riku Riski.
    68'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    69'
    I Seinajoki slår Lucas Lingman en corner fra venstre.
    71'
    David Browne (HJK Helsinki) kommer seg fri på Omasp Stadion, men avslutningen går utenfor.
    71'
    72'
    En av HJK Helsinkis spillere blir avblåst for offside på Omasp Stadion.
    74'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Gustaf Backaliden
    Ut: Joonas Lepisto
    Seinajoen JK bytter ut Joonas Lepisto med Gustaf Backaliden.
    74'
    78'
    Terho
    Målsjanse! Casper Terho (HJK Helsinki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Jake Mario Jervis
    Målsjanse på Omasp Stadion! Jake Jervis fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.