1-0
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Lahti.
    Dommer Petri Viljanen ser at linjemannen løfter flagget, og FC Honkas Demba Savage blåses av for offside.
    4'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC Honka på egen banehalvdel.
    5'
    Duarte Tammilehto (FC Honka) løfter inn en corner fra venstre på Lahti Stadium.
    6'
    I Lahti slår Jasin Assehnoun en corner fra venstre.
    7'
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til FC Honka.
    9'
    Offside! Jean Marie Dongou (FC Honka) er alene igjennom, men dommer Petri Viljanen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    11'
    Frispark FC Honka.
    12'
    Gult kort til FC Lahti
    Javi Hervas
    Javi Hervas (FC Lahti) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    13'
    Jasin Assehnoun (FC Lahti) slår en corner fra venstre side på Lahti Stadium.
    19'
    FC Honka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    FC Lahtis Loorents Hertsi blåses av for offside på Lahti Stadium.
    25'
    Frispark for FC Honka på egen banehalvdel.
    26'
    28'
    Petri Viljanen tildeler FC Lahti en corner. Matti Klinga sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Matti Klinga (FC Lahti) slår en corner fra høyre side på Lahti Stadium.
    30'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Macoumba Kandji
    Macoumba Kandji (FC Lahti) header ballen mot mål, men FC Honka klarerer.
    37'
    FC Honka, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    40'
    Lucas Kaufmann (FC Honka) vinkes av for offside i Lahti.
    42'
    Jasin Assehnoun
    Sjanse i Lahti! Jasin Assehnoun (FC Lahti) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    45'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Chinedu Geoffrey
    Ut: Macoumba Kandji
    Macoumba Kandji (FC Lahti) erstattes av Geoffrey Charles.
    46'
    48'
    Eemeli Virta
    Sjanse til FC Lahti! Eemeli Virta er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Loorents Hertsi (FC Lahti) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lahti Stadium.
    51'
    Loorents Hertsi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lahti.
    52'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    54'
    Mål for FC Lahti!
    FC Lahti 1 - 0 FC Honka
    Mål: Loorents Hertsi
    Målgivende: Kari Arkivuo
    Mål! FC Lahti tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Loorents Hertsi på Lahti Stadium. Kari Arkivuo var nest sist på ballen.
    55'
    Lucas Kaufmann
    Lucas Kaufmann (FC Honka) avanserer forover på Lahti Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    61'
    Matti Klinga
    Matti Klinga (FC Lahti) kommer til en målsjanse på Lahti Stadium, men klarer ikke å score.
    63'
    Rui Manuel Muati Modesto
    FC Honka angriper i Lahti. Rui Manuel Muati Modesto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    64'
    Niklas Pyyhtia (FC Honka) løfter inn en corner fra høyre på Lahti Stadium.
    64'
    64'
    Spillerbytte - FC Honka
    Inn: Otso Koskinen
    Ut: Niklas Pyyhtia
    Vesa Vasara (FC Honka) gjør sitt første bytte for dagen. Otso Koskinen erstatter Niklas Pyyhtia.
    65'
    Petri Viljanen tildeler FC Lahti en corner. Jasin Assehnoun sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    66'
    Eemeli Virta ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    66'
    Inn: Henri Eninful
    Ut: Eemeli Virta
    Ilir Zeneli (FC Lahti) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Henri Eninful erstatter Eemeli Virta som sannsynligvis er skadet.
    67'
    Inn: Arlind Sejdiu
    Ut: Loorents Hertsi
    FC Lahti bytter ut Loorents Hertsi med Arlind Sejdiu. Dette er det tredje byttet som Ilir Zeneli gjør i dagens kamp.
    67'
    I Lahti har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    69'
    70'
    73'
    Offside! Geoffrey Charles blir vinket av og FC Lahti må dermed bygge opp et nytt angrep.
    76'
    Inn: Nasiru Banahene
    Ut: Jonas Levanen
    Bytte for FC Honka. Nasiru Banahene kommer inn for Jonas Levanen på Lahti Stadium.
    77'
    Inn: Juan Diego Alegria Arango
    Ut: Demba Savage
    FC Honka bytter ut Demba Savage med Juan Diego Alegria Arango.
    77'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC Honka.
    79'
    Javi Hervas ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    81'
    Inn: Kristian Yli-Hietanen
    Ut: Matti Klinga
    Ilir Zeneli gjør dagens fjerde bytte i Lahti, når han tar ut Matti Klinga og setter inn Kristian Yli-Hietanen.
    82'
    Javi Hervas er på beina igjen og fortsetter kampen på Lahti Stadium.
    82'
    Kristian Yli-Hietanen
    FC Lahti angriper, men avslutningen til Kristian Yli-Hietanen går utenfor.
    83'
    85'
    FC Lahti angriper. Jasin Assehnoun får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    86'
    Spillet på Lahti Stadium er stoppet midlertidig fordi Jasin Assehnoun ligger nede.
    86'
    Inn: Niilo Saarikivi
    Ut: Lucas Kaufmann
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Honka. Inn kommer Niilo Saarikivi, mens Lucas Kaufmann tar plass på benken.
    87'
    Inn: Matias Rale
    Ut: Duarte Cartaxo Tammilehto
    FC Honka bytter ut Duarte Tammilehto med Matias Rale. Dette er det femte byttet som Vesa Vasara gjør i dagens kamp.
    87'
    Jasin Assehnoun kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Lahti Stadium.
    88'
    Petri Viljanen tildeler FC Honka en corner. Nasiru Banahene sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.