Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til FC KTP Kotka.
    5'
    FC KTP Kotka angriper, men Anton Eerola vinkes av for offside.
    6'
    Anton Eerola
    Sjanse i Turku! Anton Eerola (FC KTP Kotka) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    9'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Offside! Taiki Kagayama (FC Inter Turku) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    10'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC KTP Kotka.
    13'
    I Turku har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Offside! Arttu Hoskonen blir vinket av og FC Inter Turku må dermed bygge opp et nytt angrep.
    15'
    I Turku slår Taiki Kagayama en corner fra venstre.
    16'
    Jesper Engstrom (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    19'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    20'
    Timo Furuholm
    Målsjanse på Veritas Stadium! Timo Furuholm fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    FC KTP Kotka, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    FC KTP Kotka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    28'
    28'
    32'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    35'
    37'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Turku fordi Matias Lindfors får behandling for en skade på banen.
    41'
    Matias Lindfors kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Veritas Stadium.
    42'
    Sjanse til FC Inter Turku! Timo Furuholm er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    43'
    Gult kort til FC KTP Kotka
    David Ramadingaye
    David Ramadingaye (FC KTP Kotka) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    Spillerbytte - FC KTP Kotka
    Inn: Aleksi Tarvonen
    Ut: Matias Lindfors
    FC KTP Kotka bytter ut Matias Lindfors med Aleksi Tarvonen. Dette er det første byttet som Argo Arbeiter gjør i dagens kamp.
    46'
    49'
    Anthony Annan
    Sjanse! FC Inter Turku avanserer forover, men Anthony Annan avslutter utenfor.
    49'
    Alain Ebwelle
    FC KTP Kotka angriper i Turku. Alain Ebwelle fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Timo Furuholm (FC Inter Turku) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    51'
    51'
    52'
    52'
    Jesper Engstrom (FC Inter Turku) slår en corner fra høyre side på Veritas Stadium.
    54'
    Mål for FC Inter Turku!
    FC Inter Turku 1 - 0 FC KTP Kotka
    Mål: Benjamin Källman
    Målgivende: Jesper Engstrom
    FC Inter Turku tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Benjamin Källman. Det er en fin assist fra Jesper Engstrom.
    56'
    Ville Nevalainen tildeler FC Inter Turku en corner. Jesper Engstrom sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Jesper Engstrom
    Jesper Engstrom (FC Inter Turku) kommer til en målsjanse på Veritas Stadium, men klarer ikke å score.
    59'
    Frispark i en god posisjon for FC KTP Kotka!
    61'
    Rødt kort til FC Inter Turku
    Juuso Hamalainen
    Utvisning! FC Inter Turku må klare seg uten Juuso Hamalainen resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    61'
    Hjørnespark til FC KTP Kotka
    63'
    Inn: Pierre-Daniel Nguinda
    Ut: David Ramadingaye
    Argo Arbeiter (FC KTP Kotka) gjør sitt tredje bytte for dagen. Pierre-Daniel Nguinda erstatter David Ramadingaye.
    64'
    Inn: Johannes Laaksonen
    Ut: Matias Paavola
    FC KTP Kotka bytter ut Matias Paavola med Johannes Laaksonen.
    64'
    Aleksi Tarvonen
    Aleksi Tarvonen (FC KTP Kotka) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    I Turku har et frispark blitt tildelt bortelag.
    65'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Juho Hyvarinen
    Ut: Lassi Jarvenpaa
    Bytte for FC Inter Turku. Juho Hyvarinen kommer inn for Lassi Jarvenpaa på Veritas Stadium.
    65'
    Målsjanse! Aleksi Tarvonen (FC KTP Kotka) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Pierre-Daniel Nguinda
    Dommer Ville Nevalainen viser Pierre-Daniel Nguinda (FC KTP Kotka) det gule kortet.
    71'
    Inn: Martti Haukioja
    Ut: Timo Furuholm
    Jose Riveiro gjør dagens andre bytte i Turku, når han tar ut Timo Furuholm og setter inn Martti Haukioja.
    72'
    Inn: Antti Makijarvi
    Ut: Anton Eerola
    Anton Eerola (FC KTP Kotka) erstattes av Antti Makijarvi.
    73'
    Inn: Matias Ojala
    Ut: Anthony Annan
    FC Inter Turku bytter ut Anthony Annan med Matias Ojala. Dette er det fjerde byttet som Jose Riveiro gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Ryan Mahuta
    Ut: Noah Nurmi
    FC Inter Turku gjør sitt tredje bytte. Noah Nurmi erstattes av Ryan Mahuta.
    77'
    Momo Sissoko
    Dommeren gir Momo Sissoko (FC KTP Kotka) et gult kort.
    78'
    Frisparket tildelt FC Inter Turku er farlig nær FC KTP Kotkas målområde.
    79'
    Skudd utenfor mål, FC Inter Turku
    79'
    I Turku slår Asier Arranz Martin en corner fra venstre.
    80'
    82'
    Inn: Niklas Leinonen
    Ut: Momo Sissoko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC KTP Kotka. Inn kommer Niklas Leinonen, mens Momo Sissoko tar plass på benken.
    83'
    Frispark til FC KTP Kotka på halvdelen til FC Inter Turku.
    83'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Taiki Kagayama
    Taiki Kagayama (FC Inter Turku) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Asier Arranz Martin (FC KTP Kotka) løfter inn en corner fra venstre på Veritas Stadium.
    85'
    Michael Ogungbaro
    FC KTP Kotka angriper, men avslutningen til Michael Ogungbaro går utenfor.
    88'
    89'
    Michael Ogungbaro (FC KTP Kotka) pådrar seg et gult kort.
    90'+1
    90'+1
    Det blir farlig! Frispark for FC Inter Turku er nær straffområde.
    90'+1
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku like utenfor FC KTP Kotka-området.
    90'+2
    Ryan Mahuta (FC Inter Turku) slår en corner fra venstre side på Veritas Stadium.
    90'+3
    FC Inter Turku 2 - 0 FC KTP Kotka
    Mål: Matias Ojala
    Mål! Matias Ojala øker ledelsen til 2-0.
    90'+3
    Mål for FC KTP Kotka!
    FC Inter Turku 2 - 1 FC KTP Kotka
    Mål: Antti Makijarvi
    Mål! FC KTP Kotka reduserer til 2-1 etter et mål av Antti Makijarvi på Veritas Stadium.