Sjanse til Seinajoen JK! Jake Jervis er nær ved å score, men keeper redder.
    I Turku har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Benjamin Källman
    Målsjanse til FC Inter Turku! Benjamin Källman treffer mål, men keeper redder.
    3'
    Timo Furuholm
    FC Inter Turku fosser forover og Timo Furuholm fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    I Turku slår Matias Ojala en corner fra venstre.
    5'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til FC Inter Turku.
    8'
    Juuso Hamalainen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    8'
    Juuso Hamalainen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Veritas Stadium.
    9'
    Oliver Reitala tildeler Seinajoen JK en corner. Emmanuel Ledesma sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark Seinajoen JK.
    16'
    Gustaf Backaliden
    Gustaf Backaliden (Seinajoen JK) avanserer forover på Veritas Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    17'
    17'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    20'
    Rick Ketting
    Rick Ketting (FC Inter Turku) header mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    Alejandro Sanz
    FC Inter Turku avanserer forover i Turku. Alejandro Sanz avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    24'
    Aleksi Paananen (FC Inter Turku) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Veritas Stadium.
    25'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Noah Nurmi
    Ut: Aleksi Paananen
    FC Inter Turku bytter ut Aleksi Paananen som ikke ser ut til å kunne fortsette. Jose Riveiro blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Noah Nurmi.
    27'
    Juuso Hamalainen ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    28'
    32'
    FC Inter Turku slipper å klare seg uten Juuso Hamalainen som kommer tilbake på banen i Turku.
    32'
    Gustaf Backaliden (Seinajoen JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Offside! Taiki Kagayama (FC Inter Turku) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    37'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Timo Furuholm (FC Inter Turku) kommer til en målsjanse på Veritas Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+2
    FC Inter Turku fosser fremover, men Benjamin Källman går rett i offsidefella.
    45'+2
    45'+3
    I Turku har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+4
    Taiki Kagayama
    Taiki Kagayama (FC Inter Turku) kommer seg fri på Veritas Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'+4
    45'+5
    Spillet på Veritas Stadium er stoppet midlertidig fordi Juuso Hamalainen ligger nede.
    47'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Gustaf Backaliden (Seinajoen JK) vrir seg av smerte i gresset.
    47'
    48'
    Gustaf Backaliden ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Turku.
    48'
    Juuso Hamalainen er på beina igjen og fortsetter kampen på Veritas Stadium.
    48'
    49'
    Matias Ojala (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra venstre på Veritas Stadium.
    52'
    Matias Ojala
    FC Inter Turku angriper og Matias Ojala får avsluttet. Headingen treffer ikke Seinajoen JK-målet.
    53'
    Noah Nurmi
    FC Inter Turku angriper i Turku. Noah Nurmi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    Pyry Petteri Hannola
    Målsjanse på Veritas Stadium! Pyry Petteri Hannola fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    Offside! Taiki Kagayama blir vinket av og FC Inter Turku må dermed bygge opp et nytt angrep.
    54'
    55'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Dommeren gir Alejandro Sanz (FC Inter Turku) et gult kort.
    56'
    Offside! Emmanuel Ledesma (Seinajoen JK) er alene igjennom, men dommer Oliver Reitala ser at linjemannen er oppe med flagget.
    57'
    59'
    Frispark FC Inter Turku.
    62'
    Seinajoen JK scorer selvmål!
    FC Inter Turku 1 - 0 Seinajoen JK
    Mål: Emmanuel Ledesma
    Et uheldig selvmål av Emmanuel Ledesma gjør at det står 1-0 på Veritas Stadium.
    64'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Denys Oliynyk
    Ut: Jake Mario Jervis
    Seinajoen JK gjør sitt første bytte. Jake Jervis erstattes av Denys Oliynyk.
    65'
    Inn: Tuco
    Ut: Emmanuel Ledesma
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seinajoen JK. Inn kommer Tuco, mens Emmanuel Ledesma tar plass på benken.
    65'
    En av Seinajoen JKs spillere blir avblåst for offside.
    66'
    66'
    Inn: Joonas Lepisto
    Ut: Gustaf Backaliden
    Jani Honkavaara (Seinajoen JK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Joonas Lepisto erstatter Gustaf Backaliden.
    67'
    Timo Furuholm (FC Inter Turku) vinkes av for offside i Turku.
    69'
    70'
    Joonas Lepisto
    Sjanse! Seinajoen JK avanserer forover, men Joonas Lepisto avslutter utenfor.
    72'
    Inn: Robin Sid
    Ut: Rodrigo Arciero
    Jani Honkavaara gjør dagens fjerde bytte i Turku, når han tar ut Rodrigo Arciero og setter inn Robin Sid.
    75'
    76'
    FC Inter Turku angriper. Matias Ojala får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Inn: Jasper Yrjas
    Ut: Benjamin Källman
    FC Inter Turku bytter ut Benjamin Källman med Jasper Yrjas.
    79'
    Niko Markkula (Seinajoen JK) slår en corner fra venstre side på Veritas Stadium.
    80'
    Denys Oliynyk
    Seinajoen JK avanserer forover i Turku. Denys Oliynyk avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Inn: Joonas Sundman
    Ut: Ville Tikkanen
    Ville Tikkanen (Seinajoen JK) erstattes av Joonas Sundman.
    82'
    82'
    Sjanse i Turku! Timo Furuholm (FC Inter Turku) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    84'
    84'
    I Turku slår Niko Markkula en corner fra høyre.
    84'
    Niko Markkula (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på Veritas Stadium.
    85'
    Lassi Jarvenpaa
    Lassi Jarvenpaa (FC Inter Turku) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    87'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    88'
    Mål for FC Inter Turku!
    FC Inter Turku 2 - 0 Seinajoen JK
    Mål: Timo Furuholm
    Mål! Timo Furuholm øker ledelsen til 2-0.
    90'+2
    Timo Furuholm (FC Inter Turku) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.