I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Sjanse til Tampereen Ilves! Joona Veteli er nær ved å score, men keeper redder.
    Målsjanse! Roger Torres (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til Seinajoen JK.
    7'
    Emmanuel Ledesma (Seinajoen JK) slår en corner fra venstre side på Omasp Stadion.
    10'
    Denys Oliynyk
    Sjanse i Seinajoki! Denys Oliynyk (Seinajoen JK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    12'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    13'
    Målsjanse til Seinajoen JK! Denys Oliynyk treffer mål, men keeper redder.
    13'
    Dommer Mattias Gestranius ser at linjemannen løfter flagget, og Tampereen Ilvess Momodou Sarr blåses av for offside.
    16'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    17'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    En av Seinajoen JKs spillere går i offside.
    19'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    20'
    Frispark Seinajoen JK.
    24'
    25'
    Felipe Aspegren
    Tampereen Ilves fosser forover og Felipe Aspegren fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    26'
    I Seinajoki slår Joona Veteli en corner fra venstre.
    30'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Mattias Gestranius blåser for offside på Omasp Stadion.
    30'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til Tampereen Ilves.
    31'
    Jean Carlos Blanco Becerra
    Tampereen Ilves angriper. Jean Carlos Blanco får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Murilo
    Dommer Mattias Gestranius viser Murilo (Seinajoen JK) det gule kortet.
    33'
    Roger Torres (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Omasp Stadion.
    33'
    Seinajoen JK angriper, men blir avblåst for offside.
    34'
    35'
    36'
    Skade: Tampereen Ilves
    38'
    Tilbake fra skade: Tampereen Ilves
    40'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    40'
    Mattias Gestranius tildeler Seinajoen JK en corner. Emmanuel Ledesma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    En av Tampereen Ilvess spillere blir avblåst for offside.
    42'
    42'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    43'
    44'
    46'
    Frisparket tildelt Tampereen Ilves er farlig nær Seinajoen JKs målområde.
    47'
    Skade: Seinajoen JK
    47'
    Tilbake fra skade: Seinajoen JK
    49'
    49'
    51'
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) kommer til en målsjanse på Omasp Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Tampereen Ilves angriper i Seinajoki. Felipe Aspegren fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    I Seinajoki slår Roger Torres en corner fra høyre.
    54'
    54'
    Rodrigo Arciero
    Seinajoen JK angriper, men avslutningen til Rodrigo Arciero går utenfor.
    55'
    57'
    Mattias Gestranius tildeler Seinajoen JK en corner. Emmanuel Ledesma sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Murilo
    Seinajoen JK avanserer forover i Seinajoki. Murilo avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    Pyry Petteri Hannola
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) pådrar seg et gult kort.
    59'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Tampereen Ilves like utenfor Seinajoen JK-området.
    59'
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) kommer seg fri på Omasp Stadion, men avslutningen går utenfor.
    62'
    62'
    65'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Eetu Vertainen
    Ut: Jean Carlos Blanco Becerra
    Jarkko Wiss (Tampereen Ilves) gjør sitt første bytte for dagen. Eetu Vertainen erstatter Jean Carlos Blanco.
    65'
    Inn: Teemu Jantti
    Ut: Roger Mauricio Torres Hoya
    Jarkko Wiss gjør dagens andre bytte i Seinajoki, når han tar ut Roger Torres og setter inn Teemu Jantti.
    65'
    Emmanuel Ledesma (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på Omasp Stadion.
    66'
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki. Denys Oliynyk avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    Cristian Valencia
    Cristian Valencia (Seinajoen JK) avanserer forover på Omasp Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    68'
    Inn: Tuure Siira
    Ut: Doni Arifi
    Tampereen Ilves bytter ut Doni Arifi med Tuure Siira.
    68'
    Inn: Eric Oteng
    Ut: Momodou Sarr
    Momodou Sarr (Tampereen Ilves) erstattes av Eric Oteng.
    68'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Frispark Tampereen Ilves.
    73'
    74'
    Murilo
    Sjanse! Seinajoen JK avanserer forover, men Murilo avslutter utenfor.
    75'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Jake Mario Jervis
    Ut: Denys Oliynyk
    Bytte for Seinajoen JK. Jake Jervis kommer inn for Denys Oliynyk på Omasp Stadion.
    75'
    76'
    77'
    Mål for Seinajoen JK!
    Seinajoen JK 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Cristian Valencia
    Målgivende: Murilo
    Seinajoen JK tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Cristian Valencia. Murilo var nest sist på ballen.
    78'
    Inn: Joonas Lepisto
    Ut: Tuco
    Seinajoen JK bytter ut Tuco med Joonas Lepisto. Dette er det andre byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    79'
    Teemu Jantti
    Teemu Jantti (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Hernan Luna
    Ut: Mikael Almen
    Tampereen Ilves gjør sitt femte bytte. Mikael Almen erstattes av Hernan Luna.
    81'
    Eetu Mommo
    Eetu Mommo (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Omasp Stadion, men klarer ikke å score.
    83'
    Inn: Mehmet Hetemaj
    Ut: Nooa Laine
    Seinajoen JK bytter ut Nooa Laine med Mehmet Hetemaj. Dette er det tredje byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Matias Vainionpaa
    Ut: Murilo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seinajoen JK. Inn kommer Matias Vainionpaa, mens Murilo tar plass på benken.