Kampen har startet.
    Hjørnespark til Kuopion Palloseura.
    2'
    Henri Toivomaki
    Kuopion Palloseura fosser forover og Henri Toivomaki fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark til Kuopion Palloseura på halvdelen til FC Inter Turku.
    10'
    Kuopion Palloseura fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    12'
    Offside! Timo Furuholm (FC Inter Turku) er alene igjennom, men dommer Antti Munukka ser at linjemannen er oppe med flagget.
    13'
    Anton Popovitch
    Anton Popovitch (Kuopion Palloseura) avanserer forover på Savon Sanomat Areena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    15'
    Aleksi Paananen
    Aleksi Paananen (FC Inter Turku) kommer til en målsjanse på Savon Sanomat Areena, men klarer ikke å score.
    21'
    Santeri Haarala
    Kuopion Palloseura angriper i Kuopio. Santeri Haarala avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    27'
    Axel Vidjeskog
    Axel Vidjeskog (Kuopion Palloseura) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    30'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    Kuopion Palloseura 1 - 0 FC Inter Turku
    Mål: Axel Vidjeskog
    Målgivende: Santeri Haarala
    I Kuopio tar Kuopion Palloseura ledelsen 1-0 etter et mål av Axel Vidjeskog. Santeri Haarala var nest sist på ballen.
    31'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    36'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    37'
    I Kuopio har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Noah Nurmi
    Ut: Arttu Hoskonen
    Jose Riveiro (FC Inter Turku) gjør sitt første bytte for dagen. Noah Nurmi erstatter Arttu Hoskonen.
    45'
    Diogo Tomas
    Diogo Tomas treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Kuopion Palloseura i Kuopio.
    45'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Urho Nissila (Kuopion Palloseura) løfter inn en corner fra høyre på Savon Sanomat Areena.
    46'
    48'
    48'
    Offside! Urho Nissila blir vinket av og Kuopion Palloseura må dermed bygge opp et nytt angrep.
    49'
    Kuopion Palloseura angriper i Kuopio, men blir avblåst for offside.
    51'
    Frispark Kuopion Palloseura.
    52'
    55'
    Alejandro Sanz
    Sjanse! FC Inter Turku avanserer forover, men Alejandro Sanz avslutter utenfor.
    57'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura.
    58'
    Frispark FC Inter Turku.
    58'
    60'
    FC Inter Turku fosser fremover, men Taiki Kagayama går rett i offsidefella.
    61'
    Antti Munukka tildeler FC Inter Turku en corner. Taiki Kagayama sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Lucas Rangel Nunes Goncalves
    Ut: Arttu Heinonen
    Arttu Heinonen (Kuopion Palloseura) erstattes av Rangel.
    64'
    65'
    FC Inter Turku avanserer forover i Kuopio. Aleksi Paananen avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Inn: Matias Ojala
    Ut: Aleksi Paananen
    FC Inter Turku bytter ut Aleksi Paananen med Matias Ojala. Dette er det andre byttet som Jose Riveiro gjør i dagens kamp.
    66'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Matias Ojala
    Matias Ojala (FC Inter Turku) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    Kuopion Palloseura angriper, men Rangel vinkes av for offside.
    68'
    69'
    Inn: Juho Pirttijoki
    Ut: Urho Nissila
    Bytte for Kuopion Palloseura. Juho Pirttijoki kommer inn for Urho Nissila på Savon Sanomat Areena.
    72'
    Juuso Hamalainen
    Juuso Hamalainen (FC Inter Turku) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    Spillet på Savon Sanomat Areena er stoppet midlertidig fordi Benjamin Källman ligger nede.
    74'
    Timo Furuholm
    Dommer Antti Munukka gir Timo Furuholm (FC Inter Turku) et gult kort.
    74'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Lucas Rangel Nunes Goncalves
    Rangel (Kuopion Palloseura) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    76'
    I Kuopio har et frispark blitt tildelt bortelag.
    76'
    Dommeren gir Santeri Haarala (Kuopion Palloseura) et gult kort.
    76'
    Inn: Jasper Yrjas
    Ut: Alejandro Sanz
    Jose Riveiro gjør dagens tredje bytte i Kuopio, når han tar ut Alejandro Sanz og setter inn Jasper Yrjas.
    78'
    Axel Vidjeskog ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    FC Inter Turku slipper å klare seg uten Benjamin Källman som kommer tilbake på banen igjen.
    82'
    Inn: Jordan Sebban
    Ut: Axel Vidjeskog
    Kuopion Palloseura gjør sitt tredje bytte. Axel Vidjeskog erstattes av Jordan Sebban.
    83'
    85'
    Santeri Haarala (Kuopion Palloseura) fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    88'
    89'
    Jasper Yrjas (FC Inter Turku) slår en corner fra høyre side på Savon Sanomat Areena.
    90'
    Kuopion Palloseura angriper, men avslutningen til Rangel går utenfor.
    90'
    Offside! Matias Ojala (FC Inter Turku) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    90'+1
    I Kuopio slår Jasper Yrjas en corner fra høyre.
    90'+2
    Kuopion Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+2
    90'+2
    Offside! Rangel blir vinket av og Kuopion Palloseura må dermed bygge opp et nytt angrep.
    90'+4
    Rangel vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'+5
    Rangel er på beina igjen og fortsetter kampen.
    90'+6
    Sjanse i Kuopio! Rangel (Kuopion Palloseura) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+6
    90'+6
    Jordan Sebban (Kuopion Palloseura) slår en corner fra høyre side på Savon Sanomat Areena.