Frispark for FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    Spillet på Arto Tolsa Areena er stoppet midlertidig fordi Anton Lepola ligger nede.
    FC KTP Kotka slipper å klare seg uten Anton Lepola som kommer tilbake på banen igjen.
    39'
    AC Oulu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Aapo Heikkila
    AC Oulu fosser forover og Aapo Heikkila fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    FC KTP Kotka, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    AC Oulu angriper, men avslutningen til Aapo Heikkila går utenfor.
    45'
    45'+1
    Frispark AC Oulu.
    45'+3
    Momo Sissoko
    Momo Sissoko (FC KTP Kotka) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+3
    47'
    48'
    Gult kort til AC Oulu
    Kevin Larsson
    Kevin Larsson (AC Oulu) får et gult kort av dommer Ville Nevalainen.
    48'
    Mål for FC KTP Kotka!
    FC KTP Kotka 1 - 0 AC Oulu
    Mål: Anton Eerola
    Målgivende: Asier Arranz Martin
    Mål! FC KTP Kotka tar ledelsen 1-0 ved Anton Eerola. Asier Arranz Martin sto for den målgivende pasningen.
    51'
    Hjørnespark til AC Oulu
    53'
    Roger Bonet (AC Oulu) løfter inn en corner fra høyre på Arto Tolsa Areena.
    54'
    Roger Bonet
    Roger Bonet (AC Oulu) kommer seg fri på Arto Tolsa Areena, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Spillerbytte - AC Oulu
    Inn: Nikolas Saira
    Ut: Kevin Larsson
    Bytte for AC Oulu. Nikolas Saira kommer inn for Kevin Larsson på Arto Tolsa Areena.
    56'
    57'
    Mål for AC Oulu!
    FC KTP Kotka 1 - 1 AC Oulu
    Mål: Roger Bonet
    Roger Bonet utligner til 1-1 på Arto Tolsa Areena.
    57'
    FC KTP Kotka 1 - 2 AC Oulu
    Mål: Niklas Jokelainen
    Målgivende: Aapo Heikkila
    Mål! Niklas Jokelainen gir AC Oulu en 1-2 ledelse. Flott spill fra Aapo Heikkila før målet.
    59'
    Pierre-Daniel Nguinda
    Dommer Ville Nevalainen gir Pierre-Daniel Nguinda (FC KTP Kotka) et gult kort.
    62'
    Frisparket tildelt AC Oulu er farlig nær FC KTP Kotkas målområde.
    62'
    Severi Kahkonen (AC Oulu) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    I Kotka har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    64'
    FC KTP Kotka fosser fremover, men Ville Nevalainen blåser for offside på Arto Tolsa Areena.
    65'
    Frispark for AC Oulu på egen banehalvdel.
    66'
    David Ramadingaye
    David Ramadingaye (FC KTP Kotka) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    Inn: Alain Ebwelle
    Ut: Johannes Laaksonen
    Argo Arbeiter gjør dagens andre bytte i Kotka, når han tar ut Johannes Laaksonen og setter inn Alain Ebwelle.
    66'
    FC KTP Kotka 1 - 3 AC Oulu
    Mål: Nikolas Saira
    Målgivende: Niklas Jokelainen
    Mål! Nikolas Saira gir AC Oulu en komfortabel 1-3 ledelse. Niklas Jokelainen var nest sist på ballen.