Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til IFK Mariehamn.
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Kan IFK Mariehamn utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    7'
    I Mariehamn slår Mohammed Abubakari en corner fra venstre.
    11'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Wiklof Holding Arena.
    14'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    15'
    En av IFK Mariehamns spillere blir avblåst for offside.
    16'
    HJK Helsinki angriper i Mariehamn, men blir avblåst for offside.
    17'
    Emile Paul Tendeng
    Sjanse! IFK Mariehamn avanserer forover, men Emile Paul Tendeng avslutter utenfor.
    19'
    Dennis Antamo tildeler HJK Helsinki en corner. Lucas Lingman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Mikko Sumusalo (IFK Mariehamn) løfter inn en corner fra høyre på Wiklof Holding Arena.
    26'
    Valtteri Moren (HJK Helsinki) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Wiklof Holding Arena.
    31'
    Valtteri Moren er tilbake på banen igjen.
    33'
    Janne Saksela
    HJK Helsinki avanserer forover i Mariehamn. Janne Saksela avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Lucas Lingman
    HJK Helsinki angriper, men avslutningen til Lucas Lingman går utenfor.
    37'
    39'
    41'
    Filip Valencic (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Wiklof Holding Arena.
    45'+1
    I Mariehamn slår Lucas Lingman en corner fra venstre.
    45'+1
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Robin Buwalda
    Ut: Emile Paul Tendeng
    Emile Paul Tendeng (IFK Mariehamn) erstattes av Robin Buwalda.
    46'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Matti Peltola
    Ut: Valtteri Moren
    Toni Koskela (HJK Helsinki) gjør sitt første bytte for dagen. Matti Peltola erstatter Valtteri Moren.
    46'
    Atomu
    HJK Helsinki angriper. Atomu Tanaka får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    IFK Mariehamn, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    56'
    Inn: Terho
    Ut: Yanga Balison
    Toni Koskela gjør dagens tredje bytte i Mariehamn, når han tar ut David Browne og setter inn Casper Terho.
    60'
    Inn: Luis Henrique
    Ut: Atomu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Luis Henrique, mens Atomu Tanaka tar plass på benken.
    60'
    Dennis Antamo tildeler HJK Helsinki en corner. Lucas Lingman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Elias Mastokangas
    IFK Mariehamn angriper i Mariehamn. Elias Mastokangas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    Mikko Sumusalo (IFK Mariehamn) slår en corner fra høyre side på Wiklof Holding Arena.
    61'
    Mohammed Abubakari
    Mohammed Abubakari (IFK Mariehamn) avanserer forover på Wiklof Holding Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    Inn: Vahid Hambo
    Ut: Muhamed Tehe Olawale
    IFK Mariehamn bytter ut Muhamed Tehe Olawale med Vahid Hambo. Dette er det andre byttet som Lukas Syberyjski gjør i dagens kamp.
    64'
    Roope Riski
    Målsjanse på Wiklof Holding Arena! Roope Riski fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    Mål for HJK Helsinki!
    IFK Mariehamn 0 - 1 HJK Helsinki
    Mål: Roope Riski
    Målgivende: Tenho
    HJK Helsinki leder 0-1 etter en scoring av Roope Riski. Miro Tenho var nest sist på ballen.
    67'
    Frispark HJK Helsinki.
    70'
    Inn: Chibuike Kennedy Igboananike
    Ut: Joel Mattsson
    IFK Mariehamn gjør sitt tredje bytte. Joel Mattsson erstattes av Chibuike Kennedy Igboananike.
    72'
    HJK Helsinki angriper, men Casper Terho vinkes av for offside.
    75'
    Mikko Sumusalo
    Sjanse i Mariehamn! Mikko Sumusalo (IFK Mariehamn) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    I Mariehamn slår Mikko Sumusalo en corner fra venstre.
    77'
    78'
    Frisparket tildelt IFK Mariehamn er farlig nær HJK Helsinkis målområde.
    79'
    Målsjanse til IFK Mariehamn! Elias Mastokangas treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    Inn: Riku Riski
    Ut: Filip Valencic
    Bytte for HJK Helsinki. Riku Riski kommer inn for Filip Valencic på Wiklof Holding Arena.
    81'
    Luis Henrique
    Luis Henrique (HJK Helsinki) kommer seg fri på Wiklof Holding Arena, men avslutningen går utenfor.
    85'
    85'
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Alan Henrique
    Alan Henrique (IFK Mariehamn) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    85'
    En av IFK Mariehamns spillere blir avblåst for offside på Wiklof Holding Arena.
    87'
    Roope Riski
    HJK Helsinki fosser forover og Roope Riski fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.