Jacob Bushue (FC Haka Valkeakoski) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Janne-Pekka Laine.
    Det blir farlig! Frispark for FC Lahti er nær straffområde.
    Jasin Assehnoun (FC Lahti) slår en corner fra venstre side.
    Timi Lahti (FC Lahti) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Frispark for FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    26'
    FC Lahti må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Haka Valkeakoski.
    27'
    FC Haka Valkeakoski slår en corner fra venstre.
    28'
    Samuel Chidi
    FC Haka Valkeakoski angriper, men avslutningen til Samuel Chidi går utenfor.
    29'
    FC Haka Valkeakoski tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Hjørnespark til FC Lahti.
    33'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    33'
    35'
    Frispark til FC Haka Valkeakoski på halvdelen til FC Lahti.
    37'
    I Valkeakoski slår Maximus Tainio en corner fra høyre.
    38'
    41'
    41'
    Maximus Tainio (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra høyre side på Tehtaan Kenttä.
    42'
    Maximus Tainio (FC Haka Valkeakoski) løfter inn en corner fra høyre på Tehtaan Kenttä.
    42'
    Kan FC Lahti utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'
    I Valkeakoski har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    Mohammad Al-Emara tildeler FC Haka Valkeakoski en corner. Maximus Tainio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Janne-Pekka Laine
    Målsjanse på Tehtaan Kenttä! Janne-Pekka Laine fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    FC Lahti angriper, men Geoffrey Charles vinkes av for offside.
    50'
    Mohammad Al-Emara tildeler FC Lahti en corner. Javi Hervas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski.
    54'
    Gult kort til FC Lahti
    Timi Lahti (FC Lahti) pådrar seg et gult kort.
    54'
    57'
    Andrija Bosnjak
    FC Haka Valkeakoski angriper på Tehtaan Kenttä, men Andrija Bosnjak header utenfor.
    59'
    59'
    Jasin Assehnoun (FC Lahti) løfter inn en corner fra venstre på Tehtaan Kenttä.
    60'
    Samuel Chidi (FC Haka Valkeakoski) vinkes av for offside i Valkeakoski.
    61'
    63'
    Eemeli Virta
    Eemeli Virta (FC Lahti) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    64'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Matti Klinga
    Ut: Loorents Hertsi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lahti. Inn kommer Matti Klinga, mens Loorents Hertsi tar plass på benken.
    65'
    Inn: Altin Zeqiri
    Ut: Eemeli Virta
    Eemeli Virta (FC Lahti) erstattes av Altin Zeqiri.
    65'
    65'
    I Valkeakoski slår Maximus Tainio en corner fra venstre.
    66'
    FC Haka Valkeakoski fosser forover og Janne-Pekka Laine fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    67'
    67'
    Inn: Aleksandar Vucenovic
    Ut: Samuel Chidi
    FC Haka Valkeakoski bytter ut Samuel Chidi med Aleksandar Vucenovic.
    68'
    Inn: Tino Purme
    Ut: Henri Malundama
    FC Haka Valkeakoski gjør sitt tredje bytte. Henri Malundama erstattes av Tino Purme.
    68'
    68'
    Inn: Ishmael Yartey
    Ut: Youri Loen
    FC Haka Valkeakoski gjør sitt fjerde bytte. Youri Loen erstattes av Ishmael Yartey.
    68'
    69'
    Frispark i en god posisjon for FC Haka Valkeakoski!
    70'
    Mål for FC Haka Valkeakoski!
    FC Haka Valkeakoski 1 - 0 FC Lahti
    Mål: Ishmael Yartey
    Ishmael Yartey setter ballen i nettet og FC Haka Valkeakoski leder nå 1-0.
    72'
    Altin Zeqiri
    Altin Zeqiri (FC Lahti) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    74'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Maximus Tainio (FC Haka Valkeakoski) vrir seg av smerte i gresset.
    76'
    Matti Klinga
    Dommeren gir Matti Klinga (FC Lahti) et gult kort.
    76'
    Andrija Bosnjak (FC Haka Valkeakoski) pådrar seg et gult kort.
    77'
    78'
    Janne-Pekka Laine (FC Haka Valkeakoski) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    78'
    Maximus Tainio er på beina igjen og fortsetter kampen på Tehtaan Kenttä.
    78'
    79'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Lahti like utenfor FC Haka Valkeakoski-området.
    80'
    Mål for FC Lahti!
    FC Haka Valkeakoski 1 - 1 FC Lahti
    Mål: Javi Hervas
    Målgivende: Javi Hervas
    Javi Hervas (FC Lahti) utligner med en heading på Tehtaan Kenttä. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Javi Hervas før målet.
    80'
    Niklas Friberg ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    83'
    En av FC Haka Valkeakoskis spillere blir avblåst for offside.
    84'
    Sjanse! FC Lahti avanserer forover, men Altin Zeqiri avslutter utenfor.
    84'
    Inn: Kristian Yli-Hietanen
    Ut: Chinedu Geoffrey
    FC Lahti bytter ut Geoffrey Charles med Kristian Yli-Hietanen.
    85'
    Niklas Friberg er tilbake i kampen igjen.
    85'
    FC Haka Valkeakoskis Andrija Bosnjak blåses av for offside på Tehtaan Kenttä.
    86'
    Javi Hervas (FC Lahti) slår en corner fra høyre side på Tehtaan Kenttä.
    88'
    88'
    89'
    Ishmael Yartey (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra høyre side på Tehtaan Kenttä.