Kampen er i gang på Estadio de la Cartuja.
    Frispark for Kosovo på egen banehalvdel.
    5'
    Kosovo fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    7'
    Jordi Alba
    Spania angriper. Jordi Alba får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    Kosovo, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    I Sevilla slår Koke en corner fra venstre.
    8'
    Frispark til Kosovo på halvdelen til Spania.
    9'
    En av Kosovos spillere blir avblåst for offside på Estadio de la Cartuja.
    12'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Kosovo på egen banehalvdel.
    14'
    Koke (Spania) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de la Cartuja.
    16'
    Frispark Spania.
    18'
    Spania fosser fremover, men Jakob Kehlet blåser for offside på Estadio de la Cartuja.
    21'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Spania.
    22'
    Alvaro Morata
    Målsjanse på Estadio de la Cartuja! Alvaro Morata fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    22'
    Koke (Spania) slår en corner fra venstre side på Estadio de la Cartuja.
    22'
    Jakob Kehlet tildeler Spania en corner. Koke sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    24'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Kosovo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Offside! Ferran Torres (Spania) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    28'
    Ferran Torres (Spania) kommer seg fri på Estadio de la Cartuja, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Spania på egen banehalvdel.
    32'
    Mål for Spania!
    Spania 1 - 0 Kosovo
    Mål: Dani Olmo
    Målgivende: Jordi Alba
    I Sevilla tar Spania ledelsen 1-0 etter et mål av Daniel Olmo. Jordi Alba sto for den målgivende pasningen.
    34'
    Spania 2 - 0 Kosovo
    Mål: Ferran Torres
    Målgivende: Pedri
    Ferran Torres setter ballen i mål og øker Spanias ledelse til 2-0 i Sevilla. Det er en fin assist fra Pedri.
    36'
    Ferran Torres (Spania) kommer til en målsjanse på Estadio de la Cartuja, men klarer ikke å score.
    37'
    39'
    Ferran Torres (Spania) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Frispark for Spania på egen banehalvdel.
    46'
    Frispark Kosovo.
    49'
    Spania tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Gult kort til Kosovo
    Hekuran Kryeziu
    Hekuran Kryeziu (Kosovo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    49'
    53'
    Dani Olmo
    Sjanse! Spania avanserer forover, men Daniel Olmo avslutter utenfor.
    53'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    Spillerbytte - Kosovo
    Inn: Lirim Kastrati II
    Ut: Milot Rashica
    Bytte for Kosovo. Lirim Kastrati II kommer inn for Milot Rashica på Estadio de la Cartuja.
    55'
    Koke (Spania) slår en corner fra høyre side på Estadio de la Cartuja.
    56'
    Inn: Arber Zeneli
    Ut: Benjamin Kololli
    Kosovo gjør sitt andre bytte. Benjamin Kololli erstattes av Arber Zeneli.
    58'
    Spania må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kosovo.
    58'
    Mergim Vojvoda
    Kosovo angriper i Sevilla. Mergim Vojvoda fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Pedri
    Spania fosser forover og Pedri fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    59'
    60'
    Jakob Kehlet tildeler Kosovo en corner. Besar Halimi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    62'
    Koke
    Sjanse til Spania! Koke er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Kosovo.
    64'
    Spillerbytte - Spania
    Inn: Fabian Ruiz
    Ut: Pedri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Spania. Inn kommer Fabian Ruiz, mens Pedri tar plass på benken.
    69'
    Inn: Gerard Moreno
    Ut: Alvaro Morata
    Luis Enrique (Spania) gjør sitt andre bytte for dagen. Gerard Moreno erstatter Alvaro Morata.
    69'
    Mål for Kosovo!
    Spania 2 - 1 Kosovo
    Mål: Besar Halimi
    Mål! Kosovo reduserer til 2-1 ved Besar Halimi.
    70'
    72'
    Dani Olmo
    Sjanse i Sevilla! Daniel Olmo (Spania) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    73'
    Koke (Spania) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de la Cartuja.
    75'
    Spania 3 - 1 Kosovo
    Mål: Gerard Moreno
    Målgivende: Koke
    Mål! Spania øker ledelsen til 3-1 etter en velplassert heading fra Gerard Moreno. Koke var nest sist på ballen.
    75'
    Spania avanserer forover i Sevilla. Ferran Torres avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    I Sevilla slår Hekuran Kryeziu en corner fra venstre.
    78'
    Kosovo fosser fremover, men Arber Zeneli går rett i offsidefella.
    79'
    Spania angriper, men Jakob Kehlet blåser for offside.
    79'
    Fabian Ruiz
    Spania angriper i Sevilla. Fabian Ruiz fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: Sergio Canales
    Ut: Dani Olmo
    Daniel Olmo (Spania) erstattes av Sergio Canales.
    82'
    Inn: Rodri
    Ut: Sergio Busquets
    Spania bytter ut Sergio Busquets med Rodri.
    82'
    Inn: Idriz Voca
    Ut: Besar Halimi
    Kosovo bytter ut Besar Halimi med Idriz Voca.
    82'
    Inn: Sergio Ramos
    Ut: Eric Garcia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Spania. Inn kommer Sergio Ramos, mens Eric Garcia tar plass på benken.