Felix Zwayer signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    3'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Patrik Schick
    Bayer Leverkusen angriper i Køln. Patrik Schick avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    1. FC Köln, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    En av Bayer Leverkusens spillere går i offside.
    6'
    Florian Wirtz
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på RheinEnergieStadion, men klarer ikke å score.
    7'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på RheinEnergieStadion.
    9'
    Frispark for 1. FC Köln på egen banehalvdel.
    9'
    12'
    Felix Zwayer tildeler Bayer Leverkusen en corner. Kerem Demirbay sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    1. FC Köln 0 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Patrik Schick
    Målgivende: Moussa Diaby
    Bayer Leverkusen leder 0-1 etter en scoring av Patrik Schick. Flott spill fra Moussa Diaby før målet.
    15'
    1. FC Köln 0 - 2 Bayer Leverkusen
    Mål: Karim Bellarabi
    Karim Bellarabi setter ballen i mål og øker Bayer Leverkusens ledelse til 0-2 i Køln.
    17'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til 1. FC Köln like utenfor Bayer Leverkusen-området.
    19'
    20'
    Kerem Demirbay
    Sjanse! Bayer Leverkusen avanserer forover, men Kerem Demirbay avslutter utenfor.
    22'
    Jeremie Frimpong
    Bayer Leverkusen angriper på RheinEnergieStadion og Jeremie Frimpong får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    25'
    Salih Ozcan
    Målsjanse! Salih Ozcan (1. FC Köln) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Anthony Modeste
    1. FC Köln angriper og Anthony Modeste får avsluttet. Headingen treffer ikke Bayer Leverkusen-målet.
    28'
    Det blir farlig! Frispark for 1. FC Köln er nær straffområde.
    30'
    Jonas Hector
    Sjanse i Køln! Jonas Hector (1. FC Köln) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Hjørnespark til 1. FC Köln
    33'
    Dejan Ljubicic
    1. FC Köln angriper i Køln. Dejan Ljubicic fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Frispark 1. FC Köln.
    34'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    35'
    Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på RheinEnergieStadion.
    35'
    Gult kort til 1. FC Köln
    Mark Uth
    Mark Uth (1. FC Köln) pådrar seg et gult kort.
    36'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Amine Adli
    Ut: Karim Bellarabi
    Gerardo Seoane (Bayer Leverkusen) tar ut Karim Bellarabi som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Amine Adli.
    37'
    Karim Bellarabi er tilbake i kampen igjen.
    37'
    Frispark til 1. FC Köln på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    37'
    Bayer Leverkusen angriper i Køln, men blir avblåst for offside.
    38'
    Mark Uth (1. FC Köln) løfter inn en corner fra høyre på RheinEnergieStadion.
    38'
    I Køln har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Florian Kainz
    1. FC Köln avanserer forover i Køln. Florian Kainz avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Kan 1. FC Köln utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    43'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Dommeren gir Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) et gult kort.
    44'
    Jonas Hector (1. FC Köln) header utenfor.
    44'
    I Køln slår Florian Kainz en corner fra høyre.
    45'+3
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) vinkes av for offside i Køln.
    45'+4
    Inn: Mitchel Bakker
    Ut: Piero Hincapie
    Bayer Leverkusen bytter ut Piero Hincapie med Mitchel Bakker.
    46'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til 1. FC Köln.
    46'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    48'
    En av Bayer Leverkusens spillere blir avblåst for offside.
    49'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til 1. FC Köln på egen banehalvdel.
    49'
    50'
    Florian Kainz (1. FC Köln) kommer seg fri på RheinEnergieStadion, men avslutningen går utenfor.
    50'
    51'
    52'
    53'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Køln fordi Odilon Kossounou får behandling for en skade på banen.
    53'
    Odilon Kossounou er på beina igjen og fortsetter kampen.
    54'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på RheinEnergieStadion.
    56'
    57'
    I Køln slår Kerem Demirbay en corner fra venstre.
    58'
    1. FC Köln angriper, men Felix Zwayer blåser for offside.
    59'
    Florian Kainz (1. FC Köln) kommer til en målsjanse på RheinEnergieStadion, men klarer ikke å score.
    60'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til 1. FC Köln.
    61'
    Målsjanse på RheinEnergieStadion! Florian Wirtz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    Dejan Ljubicic (1. FC Köln) kommer seg fri på RheinEnergieStadion, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Mål for 1. FC Köln!
    1. FC Köln 1 - 2 Bayer Leverkusen
    Mål: Anthony Modeste
    Målgivende: Jonas Hector
    Mål! Anthony Modeste reduserer til 1-2 på RheinEnergieStadion i Køln. Jonas Hector var nest sist på ballen.
    63'
    1. FC Köln må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bayer Leverkusen.
    64'
    65'
    Moussa Diaby
    Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) får et gult kort av dommer Felix Zwayer.
    65'
    68'
    69'
    Mark Uth
    I Køln header Mark Uth (1. FC Köln) mot mål, men ballen går utenfor.
    71'
    73'
    Frispark i en god posisjon for 1. FC Köln!
    74'
    Ondrej Duda
    Sjanse til 1. FC Köln! Ondrej Duda er nær ved å score, men keeper redder.
    76'
    76'
    Inn: Edmond Tapsoba
    Ut: Moussa Diaby
    Gerardo Seoane gjør dagens tredje bytte i Køln, når han tar ut Moussa Diaby og setter inn Edmond Tapsoba.
    77'
    Inn: Exequiel Palacios
    Ut: Florian Wirtz
    Bayer Leverkusen bytter ut Florian Wirtz med Exequiel Palacios. Dette er det fjerde byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    77'
    Spillerbytte - 1. FC Köln
    Inn: Sebastian Andersson
    Ut: Ondrej Duda
    Steffen Baumgart (1. FC Köln) gjør sitt første bytte for dagen. Sebastian Andersson erstatter Ondrej Duda.
    77'
    Anthony Modeste (1. FC Köln) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Amine Adli
    Amine Adli (Bayer Leverkusen) avanserer forover på RheinEnergieStadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    78'
    78'
    Inn: Kingsley Schindler
    Ut: Benno Schmitz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1. FC Köln. Inn kommer Kingsley Schindler, mens Benno Erik Schmitz tar plass på benken.
    79'
    Inn: Jan Thielmann
    Ut: Florian Kainz
    1. FC Köln gjør sitt tredje bytte. Florian Kainz erstattes av Jan Thielmann.
    79'
    Mark Uth (1. FC Köln) slår en corner fra venstre side på RheinEnergieStadion.
    80'
    Salih Ozcan
    Salih Ozcan (1. FC Köln) kommer til en målsjanse på RheinEnergieStadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    80'
    1. FC Köln 2 - 2 Bayer Leverkusen
    Målgivende: Sebastian Andersson
    Anthony Modeste header ballen i mål og utligner til 2-2. Det er en fin assist fra Sebastian Andersson.
    82'
    Dommer Felix Zwayer ser at linjemannen løfter flagget, og 1. FC Kölns Anthony Modeste blåses av for offside.
    84'
    85'
    Patrik Schick vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    85'
    Inn: Lucas Alario
    Ut: Patrik Schick
    Patrik Schick (Bayer Leverkusen) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Lucas Alario.
    87'
    Patrik Schick kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på RheinEnergieStadion.
    87'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på RheinEnergieStadion.
    88'
    Odilon Kossounou
    Odilon Kossounou (Bayer Leverkusen) header mot mål, men ballen går utenfor.
    88'
    89'
    Robert Andrich
    Robert Andrich (Bayer Leverkusen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    89'
    90'
    Felix Zwayer tildeler 1. FC Köln en corner. Mark Uth sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.