Saka39'
2-0

Ble dekket av Jostein Overvik

Hei og velkommen til dekningen av kampen mellom England og Ukraina!
    England vant den første gruppespillskampen, med en sterk 2-1-seier borte mot Italia på torsdag, der Declan Rice og Harry Kane sto for målene. Dette er Ukrainas første kamp i gruppespillet.
    England stiller med følgende elleve: (4-3-3): Pickford - Walker, Stones, Maguire, Chilwell - Bellingham, Henderson, Rice - Saka, Kane, Maddison.
    Dette er Ukrainas utvalgte: (4-3-3): Trubin - Karavaev, Svatok, Matvienko, Mykolenko - Sudakov, Stepanenko, Zinchenko - Malinovskyi, Yaremchuk, Mudryk.
    Spillerne entrer matta på Wembley. Det er klart for nasjonalsanger.
    Harry Kane blir hedret med gullstøvel etter at han scoret sitt 54. mål for England mot Italia torsdag. Ingen har flere. England-spissen har med seg sine to døtre ut på Wembley-gresset.
    Begge lag demonstrerer for fred foran kampen. Stiller på felles lagbilde med det ukrainske flagget.
    Ett minutts applaus for George Cohen. Den engelske verdensmesteren fra 1966 døde på lille julaften i fjor.
    Dårlig start for Ukrainas Ruslan Malinovskyi. Blir liggende etter å ha fått Ben Chilwell i ryggen.
    1'
    Ukraina prøver å stresse England med å presse høyt.
    2'
    Ukraina kommer til skudd. Blir blokkert. Frisk åpning av gjestene.
    3'
    Kane legger inn for England, men det dømmes offside inne i feltet.
    5'
    England har tatt kontroll på ballen. Bygger tålmodig opp.
    6'
    Kane går i bakken inne i feltet, men dommeren reagerer ikke.
    7'
    Bukayo Saka tas ned til høyre. Frispark England.
    9'
    James Maddison legger et godt frispark, men Ukraina får ryddet unna.
    10'
    Maddsion spiller opp Chilwell til venstre. Innlegget fra Chelsea-backen er godt, men ballen går ut via Saka.
    12'
    Kjempesjanse for Roman Yaremchuk, men ukraineren blir avblåst for offside.
    12'
    Ukraina-keeper Anatolii Trubin kolliderer med James Maddison etter en offside-situasjon. Trubin får seg en smell i hodet og må ha legehjelp, men kommer seg tilbake på bena.
    15'
    Ukraina prøver å spille seg ut bakfra mot et pressende England. Farlig naivt. Hjemmelaget gjenvinner ballen inne på gjestenes banehalvdel.
    18'
    Corner England. Resultatløs.
    20'
    Oleksandr Svatok går i beina på Jude Bellingham. Soleklart frispark. Dommeren tar seg en prat med Ukraina-stopperen.
    20'
    Chilwell løfter ballen inn. Ukraina får avklart.
    22'
    Saka prøver seg på et lite dribleraid til høyre. Ender med innkast England. Foreløpig klarer Ukraina seg bra på Wembley.
    23'
    Harry Kane nær på et innlegg. Men treffer ikke ballen. Kjempesjanse for mannen som har scoret i de ni siste EM-kvalikkampene for England.
    25'
    Frispark England på høyresiden.
    26'
    Maddison slår ballen hardt mot første stolpe. Ukraina header ut.
    26'
    England nærmer seg.
    27'
    Saka skaffer England et nytt frispark til høyre.
    29'
    Maddison finner Kane inne i feltet. Treffer ballen denne gangen, men skuddet går over.
    30'
    Ukraina prøver å bygge opp noe med Oleksandr Zinchenko. Ikke mye de har hatt ballen den siste kvarteret.
    31'
    Offside Ukraina.Men det spørs om avgjørelsen var riktig. England får uansett klarert.
    32'
    Maddison avslutter med ny heading, men har dyttet Karavaev i forkant. Frispark Ukraina.
    33'
    England kommer til tre avslutninger. Men alle blir blokkert. Strålende forsvarsspill av Ukraina.
    35'
    Mål for England!
    England 1 - 0 Ukraina
    Mål: Harry Kane
    Målgivende: Bukayo Saka
    Kane igjen! Setter først opp Saka med en glimrende pasning motsatt. Arsenal-kanten legger ballen på bakerste stolpe. Der dukker England-kapteinen selvfølgelig opp i forkant av Oleksandr Karavaev. Kanes 55. landslagsmål er et faktum.
    37'
    England 2 - 0 Ukraina
    Mål: Bukayo Saka
    Målgivende: Jordan Henderson
    Kremscoring! Arsenal-kanten kommer inn i banen, får ballen fra Henderson, og curler ballen opp i det lengste hjørnet.Beautiful!
    39'
    Kane på ferde igjen. Men Trubin får avverget skuddet.
    40'
    Mykhailo Mudryk kommer til skudd fra langt hold. Men forsøket til Ukrainas stjerneskudd går utenfor målet til Jordan Pickford.
    42'
    Minimum tre minutter er lagt til.
    45'+1
    Bellingham felles på egen banehalvdel. Frispark England. Bare snakk om å transportere denne ledelsen inn til pause nå.
    45'+1
    Vi er i gang igjen. Det vil være overraskende om ikke England ikke drar disse tre poengene i havn.
    46'
    Bellingham imponerer med et par dragninger. Englands unge midtbanesjef imponerer i dag også.
    46'
    Corner England.
    47'
    Ukraina får ryddet unna. Men England får et nytt hjørnespark.
    47'
    Saka prøver seg. Men Zinchenko får ryddet opp. Så vidt.
    48'
    James Maddison får en kjempesjanse. Men treffer ikke godt. Skuddet går utenfor.
    51'
    England nær igjen. Saka setter ham glimrende opp. Vertene fester grepet igjen. Men Georgiy Sudakov får ballen ut.
    58'
    Trippelbytte på gang for Ukraina. Landslagssjef Ruslan Rotan må gjøre noe for å skape en forandring.
    59'
    Spillerbytte - Ukraina
    Inn: Eduard Sobol
    Ut: Vitaliy Mykolenko
    59'
    Inn: Viktor Tsygankov
    Ut: Mykhailo Mudryk
    59'
    Inn: Vitaliy Buyalskiy
    Ut: Oleksandr Karavaev
    59'
    Ukraina har ballen mye nå. Men skaper lite. Den store mulighetene mangler fortsatt i kampen for de gule og blå.
    64'
    Offside Ukraina.
    64'
    Ukrainerne står høyt og forsøker å presse England. Men hjemmelaget spiller av presset og angriper igjen.
    66'
    Frispark England litt inne på Ukrainas halvdel.
    67'
    Gult kort til Ukraina
    Ruslan Malinovskyi
    Klipper ned Saka. Frispark England i meget farlig posisjon.
    69'
    Saka og Maddison med et smart trekk på frisparket. Saka får tid og rom, men bommer på curlen mot det lengste krysset denne gangen.
    70'
    Ukraina kommer til skudd. Men John Stones får blokkert ut til corner.
    73'
    Inn: Artem Dovbyk
    Ut: Roman Yaremchuk
    74'
    Hjørnesparket blir slått upresist bak i feltet. England overtar igjen.
    75'
    Bellingham og Saka kjører en liten oppvisning med ballen. Englands nye stjerner er gode i kveld.
    76'
    Iskaldt forsvarsspill fra Ukraina. Svatok header tilbake til keeper Trubin.
    76'
    Spillerbytte - England
    Inn: Ivan Toney
    Ut: Harry Kane
    Kane får seg en liten kakk på leggen. Frisparket blir det siste han skaffer England i kveld. Toney inn til debuten.
    78'
    83.947 tilskuere på Wembley.
    81'
    Inn: Jack Grealish
    Ut: James Maddison
    85'
    Inn: Conor Gallagher
    Ut: Jude Bellingham
    85'
    Kjempesjanse for innbytter Gallagher. God redning av Trubin der.
    86'
    Maguire får en sjanse på den påfølgende corneren. Grealish nær ved å styre inn headingen fra Manchester United-stopperen.