352
659

Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    2'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    7'
    Maurizio Mariani tildeler AC Milan en corner. Sandro Tonali sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Rade Krunic
    Rade Krunic (AC Milan) header mot mål, men ballen går utenfor.
    9'
    Junior Messias
    AC Milan fosser forover og Junior Messias fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Juan Cuadrado
    Juventus Turin angriper. Juan Cuadrado får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til AC Milan.
    14'
    Frispark AC Milan.
    15'
    Offside! Sandro Tonali blir vinket av og AC Milan må dermed bygge opp et nytt angrep.
    16'
    Sandro Tonali
    Sandro Tonali (AC Milan) header utenfor.
    16'
    Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Angel Di Maria
    Angel Di Maria (Juventus Turin) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men klarer ikke å score.
    24'
    Federico Chiesa
    Juventus Turin angriper i Torino. Federico Chiesa fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Moise Kean
    Sjanse i Torino! Moise Kean (Juventus Turin) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    32'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    32'
    Kan AC Milan utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Sandro Tonali (AC Milan) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadium.
    33'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til Juventus Turin like utenfor AC Milan-området.
    34'
    Gult kort til AC Milan
    Junior Messias (AC Milan) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Stadium.
    34'
    I Torino har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Danilo
    Danilo (Juventus Turin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Sandro Tonali (AC Milan) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.
    39'
    Mål for AC Milan!
    Juventus 0 - 1 AC Milan
    Mål: Olivier Giroud
    Målgivende: Davide Calabria
    Olivier Giroud header ballen i mål og AC Milan leder dermed 0-1. Flott spill fra Davide Calabria før målet.
    40'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    49'
    I Torino slår Angel Di Maria en corner fra venstre.
    50'
    Frispark til AC Milan på halvdelen til Juventus Turin.
    53'
    Adrien Rabiot
    Juventus Turin angriper i Torino. Adrien Rabiot avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    Gult kort til Juventus
    Juan Cuadrado (Juventus Turin) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Alexis Saelemaekers
    Ut: Junior Messias
    AC Milan bytter ut Junior Messias med Alexis Saelemaekers. Dette er det første byttet som Stefano Pioli gjør i dagens kamp.
    56'
    Frispark til Juventus Turin på halvdelen til AC Milan.
    59'
    60'
    Frispark i en god posisjon for AC Milan!
    61'
    Olivier Giroud
    AC Milan angriper, men avslutningen til Olivier Giroud går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Arkadiusz Milik
    Ut: Angel Di Maria
    Bytte for Juventus Turin. Arkadiusz Milik kommer inn for Angel Di Maria på Allianz Stadium.
    63'
    Inn: Leandro Paredes
    Ut: Filip Kostic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Juventus Turin. Inn kommer Leandro Paredes, mens Filip Kostic tar plass på benken.
    63'
    Frispark Juventus Turin.
    64'
    Rade Krunic
    Rade Krunic (AC Milan) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    68'
    Målsjanse! Federico Chiesa (Juventus Turin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Alexis Saelemaekers
    Sjanse til AC Milan! Alexis Saelemaekers er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    I Torino slår Sandro Tonali en corner fra høyre.
    72'
    72'
    Inn: Samuel Iling-Junior
    Ut: Moise Kean
    Moise Kean (Juventus Turin) erstattes av Samuel Iling-Junior.
    73'
    73'
    Maurizio Mariani tildeler Juventus Turin en corner. Leandro Paredes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Samuel Iling-Junior
    Sjanse! Juventus Turin avanserer forover, men Samuel Iling-Junior avslutter utenfor.
    76'
    Leandro Paredes (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadium.
    78'
    Rafael Leao
    Rafael Leao (AC Milan) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men klarer ikke å score.
    79'
    Inn: Tommaso Pobega
    Ut: Brahim Diaz
    Stefano Pioli gjør dagens andre bytte i Torino, når han tar ut Brahim Diaz og setter inn Tommaso Pobega.
    82'
    Inn: Fode Toure
    Ut: Rafael Leao
    AC Milan gjør sitt tredje bytte. Rafael Leao erstattes av Fode Toure.
    82'
    Inn: Leonardo Bonucci
    Ut: Bremer
    Massimiliano Allegri (Juventus Turin) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Leonardo Bonucci erstatter Bremer.
    82'
    Adrien Rabiot (Juventus Turin) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    84'
    Inn: Divock Origi
    Ut: Olivier Giroud
    Bytte for AC Milan. Divock Origi kommer inn for Olivier Giroud på Allianz Stadium.
    86'
    Inn: Pierre Kalulu
    Ut: Davide Calabria
    AC Milan bytter ut Davide Calabria med Pierre Kalulu.
    86'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til Juventus Turin.
    88'
    I Torino har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'
    Leandro Paredes (Juventus Turin) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.
    90'+2
    Frisparket tildelt AC Milan er farlig nær Juventus Turins målområde.
    90'+4
    Maurizio Mariani tildeler AC Milan en corner. Sandro Tonali sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.