Mål for Inter!
    Inter 1 - 0 Atalanta
    Mål: Romelu Lukaku
    Målgivende: Lautaro Martinez
    Romelu Lukaku setter ballen i nettet og Inter leder nå 1-0. Lautaro Martinez sto for den målgivende pasningen.
    1'
    Federico Dimarco
    Sjanse i Milano! Federico Dimarco (Inter) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    3'
    Atalanta, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Inter 2 - 0 Atalanta
    Mål: Nicolo Barella
    I Milano øker Inter ledelsen til 2-0 takket være et mål av Nicolo Barella.
    3'
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Federico Dimarco fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    5'
    5'
    Teun Koopmeiners (Atalanta BC) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    5'
    Offside! Hakan Calhanoglu (Inter) er alene igjennom, men dommer Daniele Orsato ser at linjemannen er oppe med flagget.
    9'
    Frispark til Atalanta BC på halvdelen til Inter.
    10'
    Daniele Orsato tildeler Atalanta BC en corner. Teun Koopmeiners sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Det blir farlig! Frispark for Inter er nær straffområde.
    13'
    Målsjanse til Inter! Federico Dimarco treffer mål, men keeper redder.
    14'
    14'
    Federico Dimarco (Inter) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    14'
    I Milano slår Hakan Calhanoglu en corner fra venstre.
    15'
    Danilo D`Ambrosio
    Danilo D`Ambrosio (Inter) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    15'
    En av Atalanta BCs spillere blir avblåst for offside på Giuseppe Meazza.
    16'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Atalanta BC på egen banehalvdel.
    16'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Inter.
    17'
    Frispark for Inter på egen banehalvdel.
    18'
    Romelu Lukaku
    Inter angriper i Milano. Romelu Lukaku avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    19'
    Rasmus Højlund
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Rasmus Hojlund fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Inter tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    25'
    Teun Koopmeiners
    Atalanta BC angriper, men avslutningen til Teun Koopmeiners går utenfor.
    29'
    Frispark Inter.
    32'
    Atalanta BC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Inter.
    33'
    Hakan Calhanoglu
    Hakan Calhanoglu (Inter) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Atalanta BC fosser forover og Teun Koopmeiners fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    35'
    I Milano slår Teun Koopmeiners en corner fra høyre.
    35'
    Giorgio Scalvini
    Giorgio Scalvini (Atalanta BC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    36'
    Mål for Atalanta!
    Inter 2 - 1 Atalanta
    Mål: Mario Pasalic
    Målgivende: Giorgio Scalvini
    Mål! Mario Pasalic reduserer til 2-1 på Giuseppe Meazza i Milano. Flott spill fra Giorgio Scalvini før målet.
    36'
    Danilo D`Ambrosio (Inter) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Giuseppe Meazza.
    37'
    Målet til Atalanta sjekkes av VAR
    38'
    Målet til Atalanta blir stående
    38'
    Danilo D`Ambrosio er tilbake på banen igjen.
    38'
    38'
    Ederson
    Ederson (Atalanta BC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    45'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Inter like utenfor Atalanta BC-området.
    45'+1
    Inter avanserer forover i Milano. Federico Dimarco avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    49'
    49'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Inter på egen banehalvdel.
    50'
    Hakan Calhanoglu (Inter) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    52'
    I Milano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Federico Dimarco (Inter) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    56'
    I Milano slår Federico Dimarco en corner fra høyre.
    56'
    Sjanse til Inter! Hakan Calhanoglu er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    58'
    Gult kort til Atalanta
    Rafael Toloi
    Rafael Toloi (Atalanta BC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    Spillerbytte - Atalanta
    Inn: Ademola Lookman
    Ut: Mario Pasalic
    Mario Pasalic (Atalanta BC) erstattes av Ademola Lookman.
    61'
    61'
    Frispark for Atalanta BC på egen banehalvdel.
    64'
    67'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Atalanta BC.
    68'
    Inn: Luis Muriel
    Ut: Ederson
    Gian Piero Gasperini gjør dagens andre bytte i Milano, når han tar ut Ederson og setter inn Luis Muriel.
    69'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Robin Gosens
    Ut: Federico Dimarco
    Inter gjør sitt første bytte. Federico Dimarco erstattes av Robin Gosens.
    70'
    Daniele Orsato tildeler Atalanta BC en corner. Luis Muriel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Frispark til Inter på halvdelen til Atalanta BC.
    71'
    Nicolo Barella
    Inter angriper. Nicolo Barella får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    75'
    75'
    Lautaro Martinez
    Sjanse i Milano! Lautaro Martinez (Inter) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    76'
    Inter 3 - 1 Atalanta
    Mål: Lautaro Martinez
    Målgivende: Marcelo Brozovic
    Inter går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Lautaro Martinez. Marcelo Brozovic var nest sist på ballen.
    77'
    80'
    Inn: Edin Dzeko
    Ut: Romelu Lukaku
    Inter bytter ut Romelu Lukaku med Edin Dzeko. Dette er det andre byttet som Simone Inzaghi gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Stefan De Vrij
    Ut: Alessandro Bastoni
    Bytte for Inter. Stefan De Vrij kommer inn for Alessandro Bastoni på Giuseppe Meazza.
    80'
    Inn: Kristjan Asllani
    Ut: Nicolo Barella
    Simone Inzaghi (Inter) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Kristjan Asllani erstatter Nicolo Barella.
    81'
    Inn: Matteo Darmian
    Ut: Danilo D`Ambrosio
    Bytte for Inter. Matteo Darmian kommer inn for Danilo D`Ambrosio på Giuseppe Meazza.
    83'
    Hjørnespark til Inter
    83'
    Francesco Acerbi
    Målsjanse! Francesco Acerbi (Inter) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Kristjan Asllani
    Inter angriper i Milano. Kristjan Asllani fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Inn: Caleb Okoli
    Ut: Joakim Maehle
    Gian Piero Gasperini (Atalanta BC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Caleb Okoli erstatter Joakim Maehle.
    86'
    88'
    89'
    Hakan Calhanoglu (Inter) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    89'
    90'+1
    Inter scorer selvmål!
    Inter 3 - 2 Atalanta
    Mål: Andre Onana
    Andre Onana setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 3-2 på Giuseppe Meazza.